Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Με τα πρώτα παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα, με τον ΠΑΟΚ που έχει υψηλές βλέψεις φέτος και προέρχεται από αυτό το 6-0 επί της Νις και καλό θα ήταν να μην παρασύρει τους παίχτες του Στέφενς, να αγωνίζεται στην άδεια Τούμπα με τη Μέταλιστ σε ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την σαφώς πιο έτοιμη Μέταλιστ , μια ομάδα με πολύ καλό πολυεθνικό ρόστερ, με το χρήμα να ρέει άφθονο και το κυριότερο σε μία άδεια έδρα. Αναμένω συνεπώς ένα κλειστό παιχνίδι, ιδιαίτερα προσεχτικό από αμφότερες τις ομάδες.

Κατά τα άλλα οι αποδόσεις στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι για γέλια, οπότε κυνηγάμε εκπλήξεις όπου έχει νόημα ή ενδεχομένως να υπάρχει αξία σε ειδικά στοιχήματα.

Αλήθεια μήπως εκεί στον ΟΠΑΠ μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι με την Σκερντέμπεου παίζει η ουκρανική Σαχτάρ; Γιατί αυτό το 1,35 της Σαχτιόρ δε δικαιολογείται από πουθενά.

Το διπλό της Πλζεν στο 1,30 με τη Νόμε Κάλιου, εντάξει προφανέστατα και η Πλζεν θα περάσει, είναι αρκετά επίπεδα πάνω ως ομάδα από τους Εσθονούς αλλά όχι και στο 1,30 το διπλό για πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Δηλαδή αν φέρει Χ θεωρείται ότι θα χαλαστεί η Πλζεν;

Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1,35 ο άσσος; Θυμάστε τι είχαν κάνει τα παιδιά με τη Λυών; Και αυτή την ομάδα κόντρα σε Μολδαβούς ο άσσος να δίνει 1,35; Στην κόντρα για την έκπληξη με διπλό ημίχρονο (6,00).

Αούστρια στο 1,18, τη στιγμή που μια βδομάδα πριν μια άλλη Ισλανδική ομάδα υποδεέστερη της Χαφναρφιορντουρ, απέκλεισε την Στουρμ Γκρατς. Επίσης η Αούστρια προέρχεται και από πεντάρα απ τη Σάλτσμπουργκ. Μοιάζει με πληγωμένο θηρίο. Με ρίσκο Χ ημίχρονο/ 1 τελικό (4,40).

Αιντχόφεν (1,25), Ζενίτ (1,55) και Βασιλεία (1,45) είναι τρία λογικά φαβορί, αλλά πάλι ο ΟΠΑΠ έχει κουρέψει τις αποδόσεις, ωστόσο θεωρώ ότι θα περάσουν.

Το 1,30 της Λυων δεν αξίζει, διότι δεν πείθει η Λυων. Ο Ολας δεν έχει κάνει κάποια σπουδαία μεταγραφή για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και ούτε φαίνεται ότι έχει διάθεση να τον κάνει. Προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον «δε στρίβω» Γκομίς, όπως ο Αλαφούζος τον Κουίνσι, αλλά μάταια όμως. Η Γκρασχόπερς επανέρχεται στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 8 χρόνια, θα το πάει κλειστά το παιχνίδι, άρα και εδώ αξίζει το Χ ημίχρονο/ 1 τελικό (4,00), σκοράκι 2-0 (5,75)/2-1 (7,50).

Τέλος το Ντυναμό Τυφλίδος Στεάουα είναι ένα μεγαλό no bet.

Καλή τύχη και τα λέμε για live betting σε twitter και facebook.