Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Επειδή έχει πέρασει κάπως η ώρα, αφήνω τους περιττούς προλόγους στην άκρη και πάμε σε μία δυάδα που έχω κρατήσει απ το σημερινό πρόγραμμα.

125 1 1,50
Τελευταία αγωνιστική του 6 ομίλου των Under 19, με την Αγγλία να θέλει νίκη και μόνο νίκη και μάλιστα με αρκετά γκολ για να ελπίζει σε πρόκριση ενώ η Σκωτία είναι παντελώς αδιάφορη στην τελευταία θέση του ομίλου. Η Σκωτία, παρ ότι η Γεωργία έπαιζε με 9 παίχτες (!!!) κατάφερε και έχασε 3-1 την Κυριακή που μας πέρασε και ακόμα γελάνε και τα τσιμέντα με αυτή την ήττα. Σίγουρα θα θελήσουν να διασκεδάσουν κάπως τις εντυπώσεις αλλά θεωρώ ότι η ανώτερη Αγγλία που ναι μεν δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της, θα πάρει τη νίκη και θα περιμένει τα ευχάριστα απ το άλλο παιχνίδι. Η Αγγλία για να προκριθεί θέλει μη νίκη της Γεωργίας και ταυτόχρονα να βάλει περισσότερα γκολ απ όσα θα βάλει το Βέλγιο για να πάρει την πρόκριση.

134 1 1,80
Ο ΠΑΣ Γιάννενα κάπου φαίνεται να δείχνει κουρασμένος, να μένει από δυνάμεις. Ίσως και η όλη ιστορία με την αδειοδότηση να έκανε κακό στην ομάδα. Αυτά ας τα βλέπουν στη Superligda, που αποφάσισαν να εξετάσουν μέσα στα πλέι οφ και όχι πριν ξεκινήσουν. Γελοία πράγματα. Ο ΠΑΣ προέρχεται από τη χειρότερη του εμφάνιση στο Περιστέρι όπου έχασε με κάτω τα χέρια, ο Χριστόπουλος ξεκούρασε κάποιους παίχτες και είχε και σημαντικές απουσίες. Απουσίες έχει και σήμερα, με πρώτη και καλύτερη του ηγέτη Ντε Βιτσέντι (29/4), του Τζημόπουλου (25/1), του Πάντου (22/0) και του Λίλα (29/2). Απ την άλλη ο Αστέρας εμφανίζεται μέτριος στα πλέι οφ, επηρεασμένος από τον τελικό του κυπέλλου κάτι που επισήμανε και ο Τσιώλης μετά την ήττα της Κυριακής από τον ΠΑΟΚ. Στην Τρίπολη όμως παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, επανέρχεται και ο Ράγιος στη βασική ενδεκάδα. Θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ που δίνει το χειρότερο ευρωπαϊκό εισιτήριο μιας και η ομάδα θα ξεκινήσει να παίζει από τις 15 Ιουλίου. Ο άσσος στο 1,80-1,85 θεωρώ ότι είναι εύλογος και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Τέλος αν και είχα κυκλώσει ήδη από τη Δευτέρα το διπλό της Βασιλεία μέσα στη Γιουνγκ Μπόις, πλέον έχει πέσει στο 1,70 και για μένα έχει χάσει την όποια στοιχηματική ευκαιρία εμπεριείχε. Για αυτό και δεν το έβαλα. Σημειώστε δε ότι είναι από τα public bet της ημέρας…

Καλή τύχη.