Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Η 11η αγωνιστική της Allsvenskan

Μπορεί τα, κατά γενική ομολογία, μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν φτάσει στο τέλος τους, όμως το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων δεν έχει μειωθεί, διότι μπορούν να ασχοληθούν με την Allsvenskan, στην οποία γίνονται πολύ ωραία παιχνίδια.

Η Μάλμε φιλοξενεί τη Χέλσινμποργκ, η οποία θέλει να προσθέσει ακόμη ένα τρίποντο στο σακούλι της, ώστε να εδραιωθεί ακόμη καλύτερα στην κορυφή της κατάταξης. Οι φιλοξενούμενοι δεσπόζουν εκεί, μετρώντας 22 πόντους σε εννέα ματς, διότι έχουν ένα λιγότερο, τη στιγμή που η 2η Γκέτεμποργκ έχει δέκα σε 21. Σ’ ό,τι αφορά τους γηπεδούχους, είναι 4οι, με 16 βαθμούς και θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο, για να μπουν για τα καλά στην υπόθεση του τίτλου. Ντέρμπι αναμένετα, με δύο ομάδες που βάζουν και δέχονται εύκολα γκολ. Over λοιπόν, σε απόδοση 2,00 από την bet365.

Η Νόρκεπινγκ, τώρα, υποδέχεται την ΑΪΚ, σ’ ένα ματς έξι βαθμών, δύο ομάδων που βρίσκονται στα μισά του βαθμολογικά πίνακα και θέλουν τη νίκη, ώστε να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, οι οικοδεσπότες είναι 8οι με 14 βαθμούς, οι φιλοξενούμενοι 10οι με 13. Αμφότερες σκοράρουν δύσκολα και παρουσιάζουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Θα πάμε με το under που προσφέρεται σε απόδοση 2,00 από την bet365.

Εδώ στην bet365, μπορείτε να δείτε τα νέα απ’ όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου: http://www.bet365.gr/news/el/betting