Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου είναι εμφανές ότι διανύουμε μία κακή στοιχηματική περίοδο το τελευταίο δίμηνο. Αυτό αντανακλάται στη στήλη με το δυνατό σημείο ημέρας όπου το αρχικό κεφάλαιο έχει επί της ουσίας χαθεί κάτι το οποίο φυσικά και δε μου αρέσει και ελπίζω ότι θα επανακάμψουμε. Πάμε στα σημερινά,

158 1 1,80
Η Σασσουόλο έφτασε τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, προέρχεται από την ήττα με 3-2 στο ντέρμπι με τη Βερόνα, κάνει μία κοιλιά ωστόσο παραμένει στην πρώτη θέση και λογικά δύσκολα θα χάσει την απευθείας άνοδο. Η διαφορά βέβαια από την τρίτη Λιβόρνο έπεσε στους έξι βαθμούς και πλέον καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Η Σασουόλο είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος ενώ μέσα στην έδρα της είναι εξαιρετικά δυνατή μετρώντας μόλις μία ήττα σε 17 παιχνίδια. Η Μπρέσια από την άλλη κυνηγά θέση στα πλέι οφ ανόδου, είναι στο -3 από τη Βαρέζε αλλά σήμερα δε νομίζω ότι μπορεί να αποκομίσει κάτι θετικό στην έδρα της Σασσουόλο. Ο άσσος είναι δυαράκι και έχει ενδιαφέρον.

202 1 1,75
Τη Ρόδεραμ τη στήριξα την προηγούμενη βδομάδα, δε με δικαίωσε με τη Μόρκαμ και μεσοβδόμαδα έριξε τεσσάρα στην Έξετερ με εξαιρετική εμφάνιση. Η ομάδα του γουρουνομούρη του Έβανς κυνηγά την απευθείας άνοδο, είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τη Μπέρτον και έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι για τα καλά στο κόλπο της απευθείας ανόδου. Βέβαια δεν είναι και ομάδα εμπιστοσύνης, είναι σε τι μέρα θα βρεθεί παρ ότι έχει εξαιρετικό ρόστερ και πρόεδρο με χρήμα. Παίζει με τη Φλίτγουντ, μία εξίσου καλή ομάδα με καλό ρόστερ και χρήμα, θεωρητικά ελπίζει στα πλέι οφ ανόδου αν κερδίσει σήμερα αλλά πρακτικά όλα χάθηκαν στην ήττα από τη Ροτσντέιλ μεσοβδόμαδα. Δε γίνεται να κυνηγάς άνοδο και να χάνεις μέσα στην έδρα σου από την αδιάφορη Ροτσντέιλ με 3-0. Είναι στο -4 από τη Μπράντφορντ έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω άρα δυνητικά στο -7, που θα πρέπει να το καλύψει σε τρεις αγωνιστικές. Άρα για μένα η χρονιά έχει τελειώσει. Τώρα αν πιστεύουν στη Φλίτγουντ το αντίθετο δικαίωμα τους. Εγώ θα πάω στον άσσο που κυμαίνεται γύρω στο 1,90, στον ΟΠΑΠ μόλις στο 1,75.

212 2 1,50
Όσοι εξ ημών έχουμε παίξει μπάλα ξέρουμε για μία ομάδα που δεν είναι επαγγελματική να δίνει επί 19 μέρες παιχνίδι μέρα παραμέρα μόνο εύκολο δεν είναι. Η Μπρέιντρι λοιπόν, σήμερα θα δώσει το ένατό της παιχνίδι σε διάστημα 19 ημερών. Έχει σωθεί, είναι πλέον αδιάφορη και παίζει ελεύθερα χωρίς άγχος και κάνει καλά παιχνίδια. Από την άλλη η Μάνσφιλντ είναι σε τρομερή κατάσταση, πηγαίνει με το ποδί πατημένο στο γκάζι, το τελευταίο τρίμηνο έχει κάνει τρομερο ντεμαράζ, για να καταλάβετε τι εννοώ από τις 12/1, έχει 18 νίκες και μόλις δύο ήττες. Αρέσκεται σε επαγγελματικές εμφανίσεις, έχει πατήσει κορυφή είναι στο +2 από την Κιντερμίνστερ και με ένα παιχνίδι λιγότερο και αν σήμερα κερδίσει και το βράδυ η Κιντερμίνστερ δεν κερδίσει εξασφαλίζει άνοδο. Όπως γίνεται αντιληπτό τεράστιο το κίνητρο και το διπλό μπαίνει στο παιχνίδι μου. Σε εποχιακή απόδοση βέβαια το διπλό.

251 2 1,80
Παρατηρείται από την Πέμπτη μία ελαφρά πτώση του 1Χ, δε ξέρω το λόγο αλλά για μένα δεν έχει λογική υπό την έννοια ότι αν η Φίτεσε θέλει πρωτάθλημα το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας διότι πολύ απλά έχουμε το ντέρμπι Αιντχόφεν Άγιαξ που σημαίνει είτε ο πρώτος της βαθμολογίας Άγιαξ, είτε η δεύτερη Αιντχόφεν είτε και οι δύο θα χάσουν βαθμούς. Οπότε η Φίτεσε θα βρεθεί είτε στη δεύτερη θέση είτε στην πρώτη αν κερδίσει απόψε τη Ρόντα. Μία Φίτεσε που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, με τον Μπόνι να είναι on fire, σε τρομερή κατάσταση, επιστρέφει και ο σταρ Γιάνσεν(22/1) στο σημερινό παιχνίδι. Η Ρόντα από την άλλη παλεύει όλα της τα παιχνίδια, μάχεται για την αποφυγή των πλέι άουτ, είναι στο -4 από τη Τσβόλε και σίγουρα δε θα είναι εύκολη υπόθεση για τη Φίτεσε. Ωστόσο, λόγω του ότι η Φιτεσε έχει μία μοναδική ευκαιρία ακόμα και κορυφή να πιάσει θα πάω στο διπλό, έστω και αν μας βγάλει τη ψυχή. Δυαράκι περίπου το διπλό στις περισσότερες εταιρίες.

Καλή τύχη