Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Η 32Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ SERIE A

Το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα και τραβά τα ποδοσφαιρικά βλέμματα. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, στην bet365 με Serie A και τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Η Πεσκάρα κοιτά τους αντιπάλους της από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και υποδέχεται τη Σιένα, σ’ έναν αγώνα έξι βαθμών, ο οποίος θα κρίνει, εν πολλοίς, και τη μάχη της σωτηρίας. Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι μετρούν 21 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι που είναι, αυτή τη στιγμή, εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, 27. Ματς ζωής και θανάτου, με άλλα λόγια, και για τις δύο ομάδες, με τους Τοσκανούς να είναι σε ελαφρώς καλύτερη μοίρα. Εξάλλου, αν κανείς σκεφτεί το γεγονός ότι ξεκίνησαν τη χρονιά από τους μείον έξι, λόγω τιμωρίας, αντιλαμβάνεται ότι τώρα θα ήταν άνετοι. Ο άσσος προσφέρεται στο 3,60 από την bet365, η ισοπαλία στο 3,25 και το διπλό στο 2,10. Αργό ρυθμό και μεγάλη σκοπιμότητα θα έχει ο αγώνας, με το under να φαντάζει ως το πιθανότερο σημείο, προσφερόμενο σε απόδοση 1,66 από την bet365.

Γι’ αυτήν την εβδομάδα, συμπληρώνουμε για το στοίχημα κουπόνι με το ματς Αταλάντα-Φιορεντίνα. Εδώ, οι οικοδεσπότες είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, καθώς με τους 37 πόντους που μετρούν, απέχουν δέκα από την επικίνδυνη ζώνη και 14 από την πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Οι «βιόλα», από την πλευρά τους, είναι φέτος εξαιρετική και διεκδικούν ακόμη και την 3η θέση (στην οποία τώρα δεσπόζει η Μίλαν), ώστε να αγωνιστούν στο Champions League της επόμενης περιόδου. Καθώς, όμως, οι ροσονέρι είναι στο συν έξι, αυτό που προσπαθούν πρωτίστως να εξασφαλίσουν είναι ότι δεν θα κινδυνεύσουν να χάσουν τα ήδη κεκτημένα, δηλαδή μια από τις δύο θέσεις για το Europa League. Είναι το φαβορί, με το διπλό να προσφέρεται στο 2,25 από την bet365 και να στέλνει ταμείο, ενέχοντας, πάντως, αρκετό ρίσκο.