Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.... ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Πιάσαμε πάτο χτες, σε μία πολύ κακή μέρα. Αυτή είναι η αλήθεια και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Τελείως λάθος επιλογές, εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι τα παιχνίδια δεν τα διάβασα όπως θα έπρεπε. Αλλιώς περίμενα να εξελιχθούν, αλλιώς πήγαν. Κάνοντας την αυτοκριτική μου, διότι όταν κάνει λάθος πρέπει να το παραδέχεσαι. Είναι γεγονός ότι το πρώτο τρίμηνο του έτους δεν έχει πάει καλά, φαίνεται εξάλλου από τη στήλη με το δυνατό σημείο ημέρας όπου έχουμε απολέσει ήδη το 50% του αρχικού μας ταμείου. Παρ ότι υπάρχουν μέρες όπου έχουμε 2 στα 3 και το παιχνίδι που χάνουμε να είναι και το πιο δυνατό, είναι κάτι το οποίο φυσικά και προβληματίζει και ελπίζω αυτά τα τραγικά και ασυνήθιστα ποσοστά για το site, να ξεπεραστούν. Ούτως ή άλλως έχουμε μπροστά μας ακόμα ολόκληρη τη σεζόν για να κάνουμε το παιχνίδι μας και όπως συνηθίζω να λέω τροχός είναι και θα γυρίσει.

Αφήνοντας στην άκρη αυτόν τον μίνι απολογισμό και την αυτοκριτική σήμερα το πρόγραμμα είναι μικρό λόγω των εθνικών ομάδων, ως εκ τούτου και οι επιλογές μας είναι περιορισμένες. Μία δυάδα έχω ξεχωρίσει,

151 2 2,50
Επιεικώς γελοίο το 2,50 του ΟΠΑΠ, έξω η απόδοση του διπλού πέφτει και βρίσκεται οριακά κάτω από το 3,00 γύρω στο 2,90. Η Ολνταμ προέρχεται από μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Χαρτπουλ, στο ντεμπούτο του Λι Τζόνσον στον πάγκο. Ο Λι Τζόνσον είναι ο νεότερος προπονητής που έχει αναλάβει ομάδα στη football league, γιος του προπονητή της Γέοβιλ. Ωραία εμφάνιση την τρίτη, δείχνει να στρίβει η Ολντάμ και πάει σήμερα σε ένα παιχνίδι εξάποντο με τη Σριούσμπερι. Οι γηπεδούχοι είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Ολνταμ μόλις στο +1. Η Σριούσμπερι εκεί που στην αρχή της χρονιάς λέγαμε ότι έχει μία δυνατή έδρα πλέον δεν τρομάζει, (6-7-6) ενώ δε βρίσκεται και σε καλή κατάσταση. Το μομέντουμ ευνοεί την Ολνταμ, που θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς και έστω και δύσκολα μπορεί να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Σριούσμπερι. ΌΧΙ βέβαια στο 2,50 του ΟΠΑΠ αλλά στο 2,90 που κυκλοφορεί έξω.

190 2 1,45
Με τα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο, το τελευταίο που τους νοιάζει είναι τι θα κάνει η εθνικής τους ομάδα. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά να αγοράσει τα βασικά αγαθά λόγω του ότι οι τράπεζες παραμένουν κλειστές, με τα ΑΤΜ να έχουν στεγνώσει κι όλα αυτά γιατί κάποιοι παρασύρθηκαν από το λαϊκισμό, το plan B ήταν ανέφικτο, βασίστηκαν στους Ρώσους, οι Ρώσοι έκλεισαν την πόρτα και πλέον η Κύπρος θα βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια. Από την πρώτη μέρα έχω γράψει σχετικά στο twitter αλλά και στο άρθρο που, όπου επισήμαινα να μην πανηγυρίζουν κάποιοι για το ΟΧΙ της κυπριακής Βουλής. Επανερχόμεθα στο παιχνίδι, πέραν της διαφοράς ποιότητας των ομάδων, έτσι όπως ήρθαν τα χθεσινά αποτελέσματα η Ελβετία θέλει νίκη και μόνο νίκη. Αφού Αλβανία και Ισλανδία είναι πλέον σε απόσταση βολής. Η Κύπρος με τους τρεις βαθμούς δε νομίζω ότι έχει τύχη αν και ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς. Παρεμπιπτόντως, στην Κύπρο λόγω του όλου κλίματος φοβούνται και επεισόδια. Πάμε με το διπλό, γύρω στο 1,53 κυκλοφορεί.

Καλή τύχη.