Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΜΑΧΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ

Σ’ ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο τα στοιχηματικά νέα στην Αγγλία και στην bet365 περιλαμβάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τη League One, που ελκύουν τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος.

Η Σρούσμπερι υποδέχεται την Όλνταμ, σ’ έναν αγώνα, ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και… έξι βαθμών, καθώς οι δύο ομάδες παλεύουν για να σώσουν την κατηγορία. Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 44 βαθμούς, έπειτα από δέκα νίκες, 14 ισοπαλίες και 15 ήττες και βρίσκονται μόλις στο συν έξι από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, βρίσκονται σε περισσότερο οριακή θέση, καθώς προπορεύονται μόλις έναν βαθμό από τις ομάδες που υποβιβάζονται, μετρώντας έντεκα νίκες, έξι ισοπαλίες και 20 ήττες. Σπουδαία αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί, καθώς, όπως προαναφέρθηκε, αμφότερες οι ομάδες ενδιαφέρονται για το τρίποντο. Ο άσσος προσφέρεται στο 2,30 από την bet365, το Χ στο 3,50 και το διπλό στο 3,25 από την bet365. Η σκοπιμότητα ενδέχεται να οδηγήσει το ματς σε αργό ρυθμό. Επομένως, το under, που προσφέρεται σε απόδοση 1,70 από την bet365, αποτελεί καλή επιλογή.

Η Χάρτπουλ, τώρα, παίζει το τελευταίο της χαρτί για σωτηρία, καθώς, με τους 32 πόντους που έχει συγκεντρώσει, βρίσκεται για τα καλά εντός της επικίνδυνης ζώνης. Υποδέχεται τη Γουόλσολ για την 40η αγωνιστική και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Τα αθλητικά στοιχηματικά νέα της περιλαμβάνουν επτά νίκες, έντεκα ισοπαλίες και 21 ήττες, με συγκομιδή 39 βαθμών. Η Γουόλσολ, στον αντίποδα, είναι αρκετά πιο ψηλά, στην 9η θέση και στο μείον τρία από τα μπαράζ ανόδου στην Championship. Επιδιώκει, επομένως, και αυτή τη νίκη, έστω και αν έχει αντίθετους στόχους από την αντίπαλό της. Μετρά 60 βαθμούς, ενώ η Τρανμίρ, που βρίσκεται εντός της πολυπόθητης εξάδας, είναι στους 63. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, καθώς είναι καλύτερη ομάδα. Διπλό, λοιπόν, σε απόδοση 2,30 από την bet365, μια επιλογή που ενέχει ρίσκο, αλλά μπορεί να στείλει ταμείο.