Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δύο στα τρία ο χθεσινός μας απολογισμός, όπου πέρασε το διπλό της Μόρτον εύκολα, ο άσσος της Κατάνια και χάσαμε τα πολλά γκολ στο Μπαρνσλει Γουότφορντ. Σε ένα παιχνίδι που πίστευα ότι ήταν ο ορισμός του over εξού και το βαλα στο δυνατό σημείο ημέρας. Ξέρω άτομο που έχασε σεβαστό ποσό(μισθούς μηνών) σε παρολί απ αυτό το over. Πάμε στα σημερινά,

313 1 1,90
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το παιχνίδι με τη Νόριτς αποκτά κομβική σημασία για τη Σάντερλαντ. Μετά τις χθεσινές νίκες της Άστον Βίλα και της Σαουθάμπτον η Σάντερλαντ βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Ο Νίλ, κακά τα ψέματα δεν έχει ρόστερ για να πέσει. Το υλικό που έχει η ομάδα είναι για να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, με μόλις δύο βαθμούς στα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ προέρχεται από ήττα με 3-1 από την ΚΠΡ που συνδυάστηκε και με κακή εμφάνιση. Από την άλλη η Νοριτς είναι ένα κλικ πιο πάνω βαθμολογικά η Σάντερλαντ στο +3 από τη Σάντερλαντ και στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία 0-0 με τη Σαουθάμπτον, όπου ο Χολτ έχασε και πέναλτι. Εκτός ο βασικός χαφ Πλέκινγκτον (25/4). Εν ολίγοις, πάμε στον άσσο και αν σήμερα δεν κερδίσει η Σάντερλαντ γνώμη μου είναι ότι θα μπλέξει.

329 2 2,20
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα η Τβέντε να κάνει την πρώτη της νίκη μέσα στο 2013. Ο Μακ Λάρεν εδώ και περίπου ένα μήνα αποτελεί παρελθόν, φάνηκε ότι οι παίχτες δεν τον ήθελαν αλλά παρά ταύτα οι νίκες δεν ήρθαν και η κατηφόρα συνεχίζεται δίχως φρένα. Είδα την Τβέντε με τη Φίτεσε, όπου ήταν πάρα πολύ καλή, η ήττα την αδικεί κατήφορα θα μπορούσε να το χε πάρει το παιχνίδι, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, την κατοχή αλλά εν τέλει ηττήθηκε για μία ακόμη φορά μέσα στο 2013. Ο μέσος Μπράμα και δεξιός μπακ Ροζάλες είναι εκτός, αντίθετα όμως επιστρέφει ο ογκόλιθος Ντάγκλας στα μετόπισθεν και ο μεσοεπιθετικός Τσάντλι, αλλά θα μείνει στον πάγκο. Από την άλλη και η Γκρονιγκεν δεν είναι σε καλή κατάσταση με μόλις τρεις νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Το κλίμα στην ομάδα κάθε άλλο παρά καλό είναι με τους οπαδούς να θέλουν να φάνε τον προπονητή. Το πέτυχαν, αφού δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο. Απλά πιστεύω ότι δείχνει να γυρίζει ο τροχός για την Τβέντε. Διπλό.

Καλή τύχη.