Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

OVER ΓΙΑ ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΚΑΙ ΜΑΛΑΓΑ


«Αυλαία» για τη 15η αγωνιστική της Primera Division αυτή την εβδομάδα, με αναμετρήσεις που προσελκύουν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, στην bet365 με ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί τη Χετάφε και θα επιδιώξει να παραμείνει για ακόμη έναν αγώνα αήττητη και να παραμείνει σε… τροχιά Ευρώπης. Βρίσκεται στην 9ηθέση, έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς, δύο λιγότερους από την αντίπαλό της, επομένως το μεταξύ τους παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως… έξι βαθμών. Οι Μαδριλένοι, από την πλευρά τους, διατηρούν και αυτοί ένα αρκετά καλό σερί στα τελευταία τους ματς, το οποίο θα ήθελαν να επεκτείνουν. Γρήγορο ρυθμό αναμένεται να έχει η αναμέτρηση, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 2,05 από την bet365, να ενέχει ρίσκο, αλλά να είναι και ιδιαίτερα πιθανό. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 1,90 από την bet365, η ισοπαλία στο 3,30 και το διπλό στο 4,20 από την bet365.

Γι’ αυτή την εβδομάδα, έχουμε για το στοίχημα κουπόνι με το παιχνίδι Μάλαγα-Γρανάδα, στο οποίο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι Ανδαλουσιανοί φιγουράρουν στην 5η θέση της κατάταξης και δείχνουν ικανοί, παρά τα οικονομικά τους προβλήματα, να ισοφαρίσουν την περσινή τους επίδοση και να κερδίσουν και φέτος εισιτήριο για το Champions League. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη πλευρά, κοιτούν τους αντιπάλους του από τη 18η θέση της βαθμολογίας, με όλους τους αγώνες τους στο εξής να είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, καθώς αναμένεται να κρίνουν το στόχο της σωτηρίας τους. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 1,44 από τηνbet365 και μαζί με το over (σε ακόμη ένα ματς που εικάζεται πως θα είναι «ανοιχτό») που προσφέρεται σε απόδοση 1,80 από την bet365 αποτελούν δύο καλές επιλογές.