Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Απ ότι πληροφορήθηκα και επειδή ρωτάτε αρκετοί, η Bet365 συνεχίζει μέχρι νεοτέρας κανονικά να δέχεται στοίχηματα, απλά έχουν παγώσει οι εγγραφές. Εικάζω ότι αυτό θα γίνει μέχρι να δημοσιευτεί η black list με τις εταιρίες που δε θα πάρουν άδεια και θα γίνουν τα αντίστοιχα μπλοκαρίσματα. Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με την τροπολογία-σκάνδαλο που αναμένεται να κατατεθεί και επί της ουσίας θα εκχωρεί στον ΟΠΑΠ και το διαδικτυακό μονοπώλιο.

Πάμε στα σημερινά,

133 1 1,90
Το παιχνίδι για τη Γκροσέτο είναι must win αν θέλει να ξεκολλήσει κάπως από τον πάτο της βαθμολογίας. Η Γκροσέτο είναι σε τραγική κατάσταση με μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια, το κλίμα στην ομάδα μόνο καλό δεν είναι. Ο τρελός ο πρόεδρος που αλλάζει τους προπονητές πιο εύκολα απ ότι αλλάζει τα πουκάμισα, μάζεψε τους παίχτες και εμμέσως πλην σαφώς τους απείλησε ότι αν δε φέρουν τα επιθμητά αποτελέσματα θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Και με την τρέλα που κουβαλάει ο Καμίλι μπορεί να το κάνει. Το πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου είναι αρκετά δύσκολο και το παιχνίδι κόντρα στη νεοφώτιστη Προ Βερτσέλι που δεν έχει νίκη ακόμα εκτός έδρας (0-2-6) και βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι το πιο εύκολο. Αν δεν κερδίσει και τη Προ Βερτσέλι καλύτερα να τα παρατήσει από σήμερα η Γκροσέτο. 7 με 8 βαθμούς αύριο ο καιρός, με ψηλοβροχο αραιά και που. Αναφέρω τον καιρό διότι είδατε ότι ήδη έχουμε κάποιες αναβολές και ο καιρός στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη είναι ιδιαίτερα άσχημος με χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.

152 goal/goal 1,45
Πέντε σερί γκολ/γκολ για τη Γουοτφορντ και τέσσερα στα έξι τελευταία για τη Χαλ. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκουν με ευκολία δίχτυα, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Γουοτφορντ έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, συνεπώς πάμε με το γκολ/γκολ. 1,45 στον ΟΠΑΠ, γύρω στο 1,60 έξω.

169 2 1,90
Η Σκάνθορπ αν εξαιρέσει κανείς τα τρία σερί καλά παιχνίδια που έκανε προ δύο αγωνιστικών κόντρα σε Γουόλσολ, Κόβεντρι και Νοτς Κάουντι όπου πήρε δύο νίκες και μία ισοπαλία δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο. Προέρχεται από τη δεύτερη κολλητή ήττα αυτή τη φορά κόντρα στη Ντονκάστερ με 4-0 και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Μπόρνμουθ είναι σε εξαιρετική κατάσταση από τη στιγμή που την ανέλαβε, προ διμήνου, ο Χόουι. Μεσοβδόμαδα έκανε πλάκα με την Καρλάιλ στο κύπελλο νικώντας την με 3-1. Όπως έχω γράψει και παλαιότερα θεωρώ ως δεδομένο ότι θα είναι στις θέσεις των μπαράζ διότι πολύ απλά έχει πολύ καλό ρόστερ. Διπλό λοιπόν.

Καλή τύχη.