Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τελευταίο Σ/Κ της χρονιάς, δύο μέρες πριν μας κάνει ποδαρικό το 2013. Και φυσικά συνεχίζουμε με φουλ αγωνιστική δράση στο «Νησί», όπου πάλι και σήμερα δε θα λείψουν οι αναβολές, χωρίς να έχουμε τόσες πολλές όσο το προηγούμενο Σάββατο.

109 2 1,50
Τα περιθώρια για νέα γκέλα τη Μάντσεστερ Σίτι πλέον αρχίζουν και στενεύουν, ειδικότερα για τον Μαντσίνι μετά και την ήττα από τη Σάντερλαντ, όπου η Σίτι δεν ήταν καλή με τον Μαντσίνι μάλιστα να τα βάζει με τους επιθετικούς του που δεν σκοράρουν. Πλέον η διαφορά με τη Γιουνάιτεντ που κάνει τη μία ανατροπή πίσω από την άλλη, έχει φτάσει στους 7 βαθμούς και όπως γίνεται αντιληπτό νέες γκέλες θα φέρουν πολλές περιπέτειες στους Σίτιζενς. Η Νόριτς από την άλλη έτρεξε ένα αήττητο, με αρκετές δόσεις τύχης, δέκα σερί παιχνιδιών αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, με δύο σερί ήττες από Γουεστ Μπρόμιτς και Τσέλσι και επιστρέφει στην πεζή πραγματικότητα. Φυσικά τα καναρίνια το λέγαμε και την τετάρτη εντός έδρας είναι δυνατή (5-2-2), αλλά θεωρώ ότι η Σίτι θα επιστρέψει στις νίκες. Το διπλό στο 1,50 στον ΟΠΑΠ, γύρω στο 1,57 κατά μ.ο στις εταιρίες στοιχήματων.

139 2 2,30
Η Πόρτ Βέιλ τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογία διαθέτοντας παράλληλα και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Προέρχεται από σημαντικότατη νίκη μέσα στη δυνατή Ρόδεραμ, με 2-1 όπου ήταν μάλιστα όπως διάβαζα στο σχετικό ρεπορτάζ αρκετά καλή. Άνετο διπλό, έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει το παιχνίδι. Εκτός έδρας μετρά (7-3-2). Από την άλλη η Ντάγκεναμ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο μία μικρομεσαία ομάδα της β κατηγορίας, εντός έδρας μετρά (5-4-3) και προέρχεται από την ήττα με κάτω τα χέρια από τη Σάουθεντ με 3-0. Το διπλό στον ΟΠΑΠ είναι στο 2,30, έξω κινείται γύρω στο 2,50.

159 goal/goal 1,45
Η Ινβερνές είναι σε τρομερή κατάσταση, σκοράρει κατά βούληση, έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, καλύτερη και από της Σέλτικ και ταυτόχρονα τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Η Ινβερνές σκοράρει επί 25 σερί παιχνίδια. Εκτός έδρας έχει 8 goal/goal σε 9 παιχνίδια ενώ και η Σέντ Τζόνσον από την άλλη σε 9 παιχνίδια εντός έδρας έχει 7 goal/goal. Συνεπώς το να σκοράρουν αμφότερες είναι μία λογική επιλογή.

Καλή τύχη.