Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΣΙΕΝΑ ΚΑΙ ΡΩΜΗ

Σπουδαίοι αγώνες αναμένεται να διεξαχθούν για τη 18η αγωνιστική της Serie A, με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου και στην bet365 να κάνουν λόγο για σπουδαία ντέρμπι.

Στις 4μμ., το Σάββατο, η Σιένα, «κοιτώντας» τους αντιπάλους της από την τελευταία θέση της κατάταξης, υποδέχεται τη Νάπολι, σ’ έναν από τους πολλούς «τελικούς» που έχει να δώσει στο εξής για να σώσει την παρτίδα της σωτηρίας. Είναι τελευταία, έχοντας συγκεντρώσει 11 πόντους, έπειτα από τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και οχτώ ήττες. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, φιγουράρουν στην 5η θέση και, ταξιδεύοντας στη Σικελία, γνωρίζουν ότι το έργο τους θα είναι δύσκολο. Ο άσσος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 4,20 από την bet365, η ισοπαλία στο 3,30, ενώ το διπλό στο 1,90 από την bet365. Δυνατή αναμένεται η σύγκρουση, με τη σκοπιμότητα να οδηγεί σε «κλειστό» αγώνα και το under που προσφέρεται σε απόδοση 1,75 από την bet365 να είναι ιδιαίτερα πιθανό.

Η Ρόμα, τώρα, υποδέχεται τη Μίλαν την ίδια μέρα, στις 9.45μμ.και σ’ αυτό το στοίχημα αποτελέσματα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση, με αρκετές μεταπτώσεις στην έως τώρα πορεία τους, έπειτα από εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες. Σ’ ό,τι αφορά τους Μιλανέζους, ακολουθούν, κατά πόδας, τους πρωτευουσιάνους, καθώς υπολείπονται δύο πόντους αυτών, έχοντας συγκεντρώσει 27. Πρόκειται, με άλλα λόγια, για ένα παιχνίδι έξι βαθμών, στο οποίο ο άσσος προσφέρεται στο 2,25 από την bet365, η ισοπαλία στο 3,75 και το διπλό στο 2,80 από την bet365. Πρόκειται για δύο ομάδες που αρέσκονται να παίζουν επιθετικά, με το over που προσφέρεται σε απόδοση 1,44 από την bet365 να στέλνει λογικά ταμείο.