Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


Και ναι είμαστε ακόμα ζωντανοί και ο τούτος μάταιος κόσμος συνεχίζει να υφίσταται παρά τις αντίθετες προφητείες των Μάγια όπου ναι μεν μπορεί να κάνουμε πλάκα, αλλά υπήρχε κόσμος όπου πίστεψε αυτές τις βλακείες διότι πως είναι δυνατόν να πιστεύεις αόριστες προφητείες τη στιγμή που οι ίδιοι οι Μάγια δεν κατάφεραν να προφητεύσουν τον αφανισμό τους. Αστεία πράγματα.

Πάμε στα δικά μας, όπου έχουμε το τελευταίο μεγάλο κουπόνι της χρονιάς. Πλέον τη σκυτάλη θα πάρουν οι Αγγλιδούλες με τη Boxing day να έρχεται την επόμενη βδομάδα. Ήδη ο ΟΠΑΠ έχει βγάλει κουπόνι με αποδόσεις για την Τετάρτη ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων τα πρακτορεία θα είναι κλειστά.

144 2 2,15
Η Φιορεντίνα παίζει σταθερά καλά από την αρχή της χρονιάς, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πάει φουλ για Ευρώπη. Προέρχεται από την εύκολη νίκη με 4-1 επί της Σιένα ενώ μεσοβδόμαδα πήρε και την πρόκριση για τον κύπελλο καθ ότι νίκησε με 1-0 την Ουντινέζε. Η ομάδα της Φλωρεντίας, έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας πίσω από Ρόμα και Γιουβέντους. Από την άλλη το Παλέρμο κινείται σε μέτρια επίπεδα, όπως και να το κάνουμε δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα προ 2-3 χρόνων. Είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και προέρχεται από το 1-1 με την Ουντινέζε, όπου ισοφαρίστηκε στο 89 ύστερα από λάθος του τερματοφύλακά της. Το line στην Ασία έχει αλλάξει από το 0 στο -0,25 για τη Φιορεντίνα. Έστω και δύσκολα μπορεί αν φύγει με το διπλό από τη Σικελία.

189 2 1,75
Η Λούτον προέρχεται από την ήττα σοκ με 5-2 από τη Νιουπορτ, βαριά ήττα και αναμένω σήμερα την αντίδρασή της. Για να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις. Μεσοβδόμαδα πάντως για το Λιγκ Τρόφι δυσκολεύτηκε να περάσει μία ομάδα δύο κατηγορίες πιο κάτω. Παραμένει στα μπαράζ ανόδου, (6-1-4) εκτός έδρας και είναι από τα φαβορί βάσει ρόστερ για την άνοδο. Από την άλλη η νεοφώτιστη Τέλφορντ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, εντός έδρας έχει όλες κι όλες μόλις δύο νίκες σε έντεκα παιχνίδια και θα της λείψει και ο πρώτος της σκόρερ. Θεωρώ ότι η Λούτον θα επανέλθει στις νίκες. Το διπλό κυκλοφορεί στο 1,90, στον ΟΠΑΠ μόλις στο 1,75.

228  1 1,40
Η Λοριάν είναι σε τρομερή κατάσταση, βρίσκει δίχτυα για πλάκα και εν ολίγοις πάει τρένο. Πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια και παίζει με μία Ρεμς που έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει πετύχει μόλις ένα γκολ αυτό με τη Λιλ τη προηγούμενη αγωνιστική όπου έκαψε πολύ κόσμο. Συνεπώς προφανής η επιλογή του άσσου, για να κλείσει κάποιος μία τριάδα. Το line στην Ασία έχει μεταβληθεί από το -0,75 στο -1. Λογικό.

Καλή τύχη