Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η SERIE A

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 14η αγωνιστική της Serie A, με τα αποτελέσματος στοιχήματος να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Την Κυριακή, στις 4.00μμ., το Τορίνο υποδέχεται τη Φιορεντίνα, με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου να κάνουν λόγο και στην bet365 για αμφίρροπο ματς. Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στη 13η θέση της κατάταξης, με τους 14 πόντους που έχουν συγκεντρώσει, έπειτα από τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα από τους μείον ένα. Οι «βιόλα», από την πλευρά τους, είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αφού μετρούν μόνο τρίποντα στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια, με αποτέλεσμα να έχουν σκαρφαλώσει στην 3η θέση και να απέχουν μόλις πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Προσφέρονται στο 2,30 από την bet365 για το διπλό, τη στιγμή που ο άσσος του Τορίνο προσφέρεται στο 3,20 και το Χ στο 3,10. Η φόρμα της Φιορεντίνα αξίζει ίσως το ρίσκο στη νίκη της. Εναλλακτικά, ο αγώνας προμηνύεται να είναι «κλειστός», με το under που προσφέρεται σε απόδοση 1,61 από την bet365 να αποτελεί, επίσης, καλή επιλογή.

Το σπουδαιότερο, βέβαια, παιχνίδι είναι αυτό που διεξάγεται την ίδια μέρα στις 9.45 μμ., στο οποίο η Μίλαν φιλοξενεί τη Γιουβέντους. Με πολλά σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα οι «ροσονέρι». Για του λόγου το αληθές, βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -17 από την αντίπαλό της και πρέπει σύντομα να ξεκινήσει μια σπουδαία αντεπίθεση, αν δε θέλει να μείνει εκτός στόχων για το υπόλοιπο της σεζόν. Η «Μεγάλη Κυρία», στον αντίποδα, επικράτησε της Τσέλσι με 3-0 για το Champions Leagueκαι ταξιδεύει στο «Σαν Σίρο» με την ψυχολογία της στα ύψη. Είναι 1η, όπως προαναφέρθηκε, και ασφαλώς επιθυμεί να πετύχει το «repeat» της κατάκτησης του τίτλου. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 3,20 από την bet365, η ισοπαλία στο 3,25, ενώ το διπλό στο 2,25. Το over που προσφέρεται σε απόδοση 2,00 από την bet365 είναι μια επιλογή που μπορεί να στείλει ταμείο σ’ αυτήν την περίπτωση, δεδομένου του γεγονότος ότι οι δύο αντίπαλες αρέσκονται να παίζουν επιθετικά.