Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τελευταίο Σ/Κ του Νοέμβρη και πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα,

196 2 2,90
Η Όξφορντ δεν είναι σε καλή κατάσταση, ξεκίνησε δυνατά εκεί τις πρώτες αγωνιστικές και έπειτα την έχει πάρει η κάτω βόλτα ενώ έχει και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Είναι στη 18η θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει να έχει και πολλές απουσίες. Από την άλλη η Νορθάμπτον είναι σε εξαιρετική κατάσταση με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η δουλειά που κάνει ο Μπουθρόιντ αποδίδει καρπούς και πλέον έχει φτάσει στην ένατη θέση και χτυπά πλέι οφ. Θεωρώ ότι οι αποδόσεις θα έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένες, ως εκ τούτου προκύπτει αξία στο διπλό της Νορθάμπτον, μέχρι και πάνω από 3,00 το διπλό σε αρκετές εταιρίες.

224 2 1,45
Δεν ανακαλύπτουμε κάτι με το διπλό της Άντερλεχτ, απλά είναι φυσιολογικό φαβορί που μπορεί να κλείσει κάποιος μία τριάδα. Η Μπειρχσοτ πέραν του ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, είναι στη 16η θέση και γενικότερα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ως ομάδα, θα της λείψουν μεταξύ άλλων και οι δύο καλύτεροί της παίχτες. Ο χαφ Λοσάδα(15/4) και ο επιθετικός χαφ Μουνούγκα (14/2). Η Άντερλεχτ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με τη Μίλαν όπου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, είδα εκτεταμένα στιγμιότυπα και οφείλω να πω ότι δεν ήταν κακή. Ασχέτως του αν ηττήθηκε 3-1. Θα θελήσει λογικά να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις από την ήττα αυτή. Στην Ασία το line έχει μεταβληθεί από το -0,75 στο -1 για τους πρωταθλητές.

238 1 1,85
Η ΑΕΚ είναι φανερό ότι έχει βελτιωθεί με τον Λίνεν στον πάγκο και προέρχεται από την πρώτη της εκτός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στη Βέροια, με τον Λίνεν μάλιστα να αποθεώνεται από τους οπαδούς. Η ΑΕΚ όμως παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και τέτοια παιχνίδια σαν το αποψινό δεν έχει την πολυτέλεια να τα χάνει. Από την άλλη ο Λεβαδειακός προέρχεται από δύο σερί νίκες, χωρίς να κάνει τόσο καλές εμφανίσεις. Ειδικά με τον ΟΦΗ είχε πολλές δόσεις τύχης, έτσι ώστε να φύγει με το διπλό από την Κρήτη. Δε νομίζω να έχει την ίδια τύχη και σήμερα. Θα πάμε με τον άσσο που είναι δυαράκι εκτός ΟΠΑΠ.

248 2 2,60 Χ 3,10
Η άμυνα της Μπαστιά είναι ο ορισμός της παιδικής χαράς. Μπάζει από παντού, είναι μακράν η χειρότερη άμυνα του Championnat. Βλέπουμε στα τελευταία τρία παιχνίδια μέτρησε πέντε από τη Λυών, τρία από τη Βαλενσιέν, τρία από τη Μπρεστ. Θεωρώ δύσκολο να μη δεχθεί γκολ από τη Λοριάν, που βρίσκει δίχτυα και στα τελευταία παιχνίδια είναι αρκετά καλή αν εξαιρέσει κανείς τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Μπορντό. Προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της Λιλ και θεωρώ ότι μπορεί να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Κορσική. Προσέθστε επίσης ότι για ένα ακόμη παιχνίδι η Μπαστιά θα έχει αρκετές απουσίες. Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ, διπλό σε draw no bet.

Καλή τύχη.