Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Προτελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως έγραφα και χτες στο twitter τα κουκιά είναι πλέον μετρημένα και κάθε λάθος κοστίζει. Εκτός από Τσάμπιονς Λιγκ όπου προφανέστατα τραβάει όλο το ενδιαφέρον έχουμε και μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

108 2ημ./2τελ. 1,60
Εδώ που φτάσανε τα πράγματα θα είναι αυτοκτονία για τη Σαχτάρ να μείνει εκτός συνέχειας. Ο όμιλος έχει πάρει φωτιά, με τη Σαχτάρ να είναι πρώτη με 7 βαθμούς, δεύτερη η Τσέλσι επίσης με 7 και Τρίτη η Γιουβέντους με έξι. Η Σαχτάρ προέρχεται από την άδικη ήττα στα χασομέρια με την Τσέλσι, με 3-2. Ενώ στο πρωτάθλημα έκανε προπόνηση με την Μέταλουργκ την οποία και νίκησε με 4-0. Η Νόρτζελαντ από την άλλη είναι ο αδύναμος κρίκος του ομίλου, παρά ταύτα έκανε την κηδεία στη Γιουβέντους, το οποίο ουδέποτε περίμενα. Οι Δανοί δεν έχουν να χάσουν κάτι, αυτό ναι μεν τους κάνει επικίνδυνους αλλά η διαφορά ποιότητας είναι χαοτική, λογικά η Σαχτάρ θα το καθαρίσει από το ημίχρονο το παιχνίδι και θα βρεθεί με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Το line στην Ασία έχει ανέβει από το -1,25 στο -1,5 για τη Σαχτάρ.

118 2 1,95
Η Μίλτον είναι σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Τρανμίρ την Παρασκευή και συμπλήρωσε 4 σερί νίκες. Οι Ντονς έπαιξαν καλά δεν είναι μόνο ότι πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου. Είναι στην 4η θέση και παλεύει για την απευθείας άνοδο. Από την άλλη η Σρίουσμπερι επέστρεψε στις νίκες, μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, την προηγούμενη αγωνιστική επικρατώντας 1-0 επί της Κρου. Παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με 4 νίκες σε 18 αγωνιστικές. Και εδώ πέφτει ήδη από χτες η απόδοση του διπλού, πλέον κυκλοφορεί ακόμα και κάτω του 2,00.

126 1 1,50
Η Ρόδεραμ ξεπέρασε τη σφαλιάρα, την πεντάρα από τη Ντάγκεναμ νικώντας 4-2 τη Τσέλντεναμ. Πάνω κάτω η μπάλα, το δείχνει και το σκορ και ήταν η αντίδραση που έπρεπε. Ειλικρινά πάντως δε θα ήθελα να ήμουν παίχτης της Ρόδεραμ και να έβλεπα τον γουρουνομούρη τον Έβανς στα αποδυτήρια μετά την πεντάρα από τη Ντάγκεναμ. Εν πάση περιπτώσει, η Ρόδεραμ που κατά τη γνώμη μου έχει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία, έχει μείνει κάπως πίσω στη βαθμολογία. Νομίζω ότι κόντρα στην τελευταία Γουίκομ που αμυντικά παραπαίει θα το πάρει το παιχνίδι. Η απόδοση του άσσου πέφτει στις περισσότερες, πλέον κυμαίνεται σε επίπεδα ΟΠΑΠ. Αν και τα 1,50 στις μικρές κατηγορίες τη Αγγλίας δεν έχουν αξία εν τούτοις όπως και να το κάνουμε η Ρόδεραμ είναι ξεκάθαρο φαβορί.

Τέλος όσον αφορά το Βαλένθια Μπάγερν, καλό είναι να δούμε πρώτα το τι θα έχει κάνει η Μπάτε νωρίς. Αν η Μπάτε δεν κερδίσει νομίζω ότι το Χ βολεύει αμφότερες και κλειδώνουν από σήμερα την πρόκριση. Αν η Μπάτε κερδίσει τότε ζορίζει το πράγμα και ενδεχομένωνς να αποκτήσει αξία το διπλό των Βαυαρών.

Καλή τύχη.