Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!

Δεν μας πήγε καλά χτες η μέρα καθ ότι μας πέρασε μόνο το μικρό διπλό της Άντερλεχτ. Σήμερα όμως το πρόγραμμα είναι πιο ενδιαφέρον, υπάρχουν αρκετά σημεία που ξεχωρίζουν και φυσικά θα τα πούμε και στο twitter για live betting.

296 2 1,80
Εκπληκτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού τη πέμπτη με τη Μάριμπορ και νίκη με 1-0 όπου κολακεύει τους Σλοβένους και έτσι οι πράσινοι έμειναν στο κόλπο της πρόκρισης, κυνηγώντας ένα μίνι θαύμα της νίκης μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ. Η βελτίωση του Παναθηναϊκού είναι εμφανής με την αποχώρηση του κομπλεξικού. Ο Ρότσα έχει ανεβάσει τη ψυχολογία των παιχτών, δε θυμίζει το σκορποχώρι που κατέβαζε ο Φερέιρα, τα πάμε αναλυτικά και την Πέμπτη. Όπως έγραψα από την πρώτη στιγμή, ο Ρότσα ήταν η καλύτερη λύση για τον Παναθηναϊκό, η οποία όμως άργησε να συμβεί διότι ο Αλαφούζος όπως έχουμε πει κατ επανάληψιν είναι άσχετος από μπάλα. Ο Πλατανιάς από την άλλη, με Αναστασιάδη στον πάγκο καθ ότι ο πνευματικός είπε το ναι, έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία ωστόσο σήμερα έτσι όπως έχουν έρθει οι συγκυρίες δε γίνεται να μην πάω στο διπλό. Το οποίο κυμαίνεται στο 1,95 κατά μ.ο.

312 1 1,45
Και η Φενερ προέρχεται από σπουδαία νίκη την Πέμπτη στο Europa League, μέσα στο Βελοντρόμ επί της Μαρσέιγ με 1-0 και σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα όμως προέρχεται από τη γκέλα με 1-1 στην έδρα της Εσκισεχίρ, όπου δικαιότατα φωνάζει για την αποβολή και το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η ΕΣ-ΕΣ. Ενδεχομένως σήμερα να πάρει και κάποιο σφυριγμα παραπάνω. Η Γκεντσλερ μία μέτρια ομάδα, της μέσης του βαθμολογικού πίνακα και μέσα στο Σουκρού Σαράτσογλου δε νομίζω να έχει τύχη.

Εκτός κουπονιού

Φιγκειρένσε Γκρέμιο 2 1,85 (κατά μ.ο)
Προτελευταία αγωνιστική στη Βραζιλία και ο ΟΠΑΠ επέλεξε να αφήσει δύο παχνίδια εκτός κουπονιού. Το γιατί δεν το ξέρω, τι ακριβώς φοβήθηκαν; Αφού μονά δεν παίζονται τα παιχνίδια. Γελοιότητες…. Η Γκρέμιο βρίσκεται στη 2η θέση και θέλει νίκη και μόνο νίκη και στα δύο παιχνίδια, έτσι ώστε να παραμείνει στη 2η θέση η οποία οδηγεί κατ ευθείαν στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Η ομάδα του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος είναι αμφίβολος, έχει κάνει μία εξαιρετική χρονιά, είναι σε καλή κατάσταση, βρίσκει δίχτυα και παίζει με μία παντελώς αδιάφορη κι υποβιβασμένη Φιγκειρένσε την οποία την είδα και με τη Σάντος και με τη Ρεσίφε και ήταν κάκιστη. Ειδικά το 1-1 που πήρε από τη Ρεσίφε ήταν με πολλές δόσεις τύχης διότι οι άλλοι έχαναν τα άχαστα. Θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις στην ομάδα, το κλίμα δεν είναι καλό και σίγουρα όσο αδιάφορη και να είναι ΔΕΝ θα κάτσει να χάσει αλλά η Γκρέμιο έχει όλα τα φόντα να φύγει με το διπλό και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η απόδοση του διπλού είναι σε κάθετη πτώση.

Καλή τύχη