Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


Έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες ένα τεράστιο θέμα γύρω από τις εταιρίες στοιχημάτων στο διαδίκτυο και το τι θα γίνει μετά της 5 Δεκεμβρίου, έχω λάβει αρκετά mail για αυτό το θέμα και το μόνο που έχω να σας πω υπεύθυνα είναι ΜΗΝ πανικοβάλλεστε. Και κάποιοι θα έπρεπε πριν μιλήσουν να προσέχουν και να μην παρασύρουν τον κόσμο. Ότι και να γίνει, θα σας ενημερώσουν οι εταιρίες κάποιες μέρες πριν, συνεπώς ΔΕΝ υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτά αντί προλόγου και πάμε στις προτάσεις,

156 2 1,70
Η Έβερτον επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή μάλιστα επί της Σάντερλαντ μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες. Δε θεωρώ όμως ότι σε αυτά τα παιχνίδια έπαιξε άσχημα, για παράδειγμα και με τη Φούλαμ που την είδα μου άρεσε και με τη Λίβερπουλ στο τοπικό ντέρμπι. Αμφότερα έληξαν στο 2-2. Είναι στη 4η θέση, βρίσκει με εξαιρετική ευκολία δίχτυα, αμφίβολος δίνεται ο Μιραλάς (10/1) και από την άλλη έχουμε να κάνουμε με μία Ρέντινγκ που είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης μετά από δέκα αγωνιστικές. Θεωρώ ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πέσουν. Το διπλό κυκλοφορεί στο 1,80-1,83 και μπαίνει φυσικά στο παιχνίδι μου.

201 2 1,85
Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων, η μεν Φόρεστ Γκριν παλεύει για την άνοδο, βρίσκεται στη τρίτη θέση έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Έκανε μία μίνι κοιλιά με τέσσερις σερί ήττες, αλλά φαίνεται να τη ξεπερνάει με δύο απανωτές νίκες με πιο πρόσφατη τη τεσσάρα στη Στοκπορτ. Αντίθετα η Μπάρρου είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Δε βλέπεται η ομάδα, φανταστείτε ότι χρειάστηκε επαναληπτικό για να περάσει στο κύπελλο, την Γκουίσλι ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και με 1-0. Παρ ότι η Φόρεστ Γκριν έχει κάποιες απουσίες εν τούτοις θα πάω με το διπλό.

259 2 2,05
Η Σεντ Ετιεν είναι σε τρομερή κατάσταση, διαθέτει την καλύτερη άμυνα και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με τον Ομπαμπεγιάνγκ να είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Και δεν είναι μόνο ότι κερδίζει αλλά είναι ότι παίζει καλά, την έχω δει σε αρκετά παιχνίδια και ανεξαρτήτως του αν κέρδισε ήταν καλή. Δε θα μπω στο τρυπάκι να τη συγκρίνω με την περσινή Μονπελιέ και πως κατάφερε το θαύμα να κατακτήσει το championnat παρά τα εκατομμύρια των Εμίρηδων της Παρί αλλά θεωρώ ότι αν αντέξει την πίεση και τα σχετικά θα είναι στην τριάδα. Από την άλλη η Εβιάν είναι μία περίεργη ομάδα, βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν παίζει κανένα τρομερό ποδόσφαιρο αλλά είναι ομάδα που έχει χρήμα με ότι αυτό συνεπάγεται. Ωστόσο, με βάση την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων δε μπορεί κανείς να μην καταλήξει στο διπλό. Η απόδοση του διπλού είχε ανοίξει περίπου στο 2,30 και πλέον έχει κατρακυλήσει στο 2,05-2,10. Σε επίπεδα ΟΠΑΠ δηλαδή. Το line από το 0 για τη Σεντ Ετιέν πήγε στο -0,25. Συνεπώς, πάμε στο διπλό.

Καλή τύχη.