Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά από το μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκό κουπόνι, όπου στο Τσάμπιονς Λιγκ σπάσανε πολλά σημεία τα οποία είχε φορτώσει ο κόσμος και με το Europa League να πληρώνει, τουλάχιστον ότι γράφτηκε εδώ αλλά κυρίως στο twitter όπου είχα εικόνα από κάποια παιχνίδια και βγήκαν σημεία. Φυσικά ηΤότεναμ μας έκανε μεγάλη κηδεία, όλος ο κόσμος ειδικά στην Ελλάδα είχε πέσει πάνω σε αυτό το διπλό, προσωπικά το γραψα και στο twitter δεν πίστευα ποτέ ότι θα χάσω παιχνίδι από γκολ του Τότσε. Να όμως που τα πάντα μπορούν να συμβούν. Πάμε στα φρέσκα,

173 goal/goal 1.55
Αμφότερες οι ομάδες βρίσκουν εύκολα δίχτυα, από τη μία η Κρίσταλ Πάλας έχει τον Ζαχά να κάνει παπάδες και η Μπερνλί έχει τον Όστιν (8/11) σε τρομερή κατάσταση. 4 στα 4 γκολ/γκολ εντός έδρας έχει η Πάλας, 3 στα 4 γκολ/γκολ εκτός έδρας για την Μπέρνλι. Νομίζω το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι καλό.

175 1 1,65
Είναι φανερό ότι η Λιντς έχει πιάσει ρυθμό είναι σε καλή κατάσταση, την είδα και με την Έβερτον όπου την είχα κοντράρει αλλά έπαιξε εξαιρετικά και πήρε δίκαια την πρόκριση. Σκοράρει με άνεση, μεσοβδόμαδα ήρθε 2-2 με τη Μπρίστολ Σίτι, έπαιξε σχετικά καλά και είχε δοκάρι στα χασομέρια με τον Ντιουφ. Θα μπορούσε να φύγει και με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την άλλη η Μπάρνσλει πάνω που έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις και πήρε κάποιες νίκες, με αποκορύφωμα τη νίκη με 5-0 επί της Μπέρμπιγχαμ προ τριών αγωνιστικών. Στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν δεν είχε ανάλογη συνέχεια, 1-1 με την Ιποσουιτς και ήττα 1-0 από την Πιτέρμπορο όπου το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια μιας και η Μπάρνσλει ήταν τραγική. Ο άσσος κυμαίνεται γύρω στο 1,80 έξω, 1,65 στον ΟΠΑΠ. Θεωρώ ότι το 1,75-1,80 είναι μία τίμια απόδοση για τον άσσο. Ασχέτως του ότι η Μπάρνσλει πριν κάποιες αγωνιστικές έπαιξε κάποια πολύ καλά παιχνίδια εν τούτοις τη θεωρώ μία πολύ μέτρια ομάδα.

257 1 1.95
Tυφλός εναντίον μονόφθαλμου στο ντέρμπι των νεοφώτιστων,  με την Ελαζινγκ να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας μη έχοντας πετύχει ακόμα νίκη σε 6 αγωνιστικές και την Ακισαρ να βρισκεται τρεις θέσεις παραπάνω. Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναστήσουμε την Ελαζίγκ. Αν και αμφότερες νεοφώτιστες η Ελαζιγκ, παρ ότι ακόμα δεν έχει νίκη στην κατηγορία έχει παίξει καλά σε ορισμένα παιχνίδια ενώ σήμερα θα παίξει για πρώτη φορά στη φυσική της έδρα και ο Μπουλέτ Οιγκιούν έδωσε το σύνθημα της νίκης για το αποψινό παιχνίδι, στο κατάμεστο Ατατουρκ. Είναι από τα παιχνίδια must win, αν δεν κερδίσει και την Ακισαρ ποιον θα κερδίσει; Η Ακισαρ επειδή την έχω δει, ακόμα και όταν έκανε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα, τη θεωρούσα και τη θεωρώ ως την πιο αδύναμη ομάδα της Τουρκίας. Ήδη έχει αρχίσει και η γκρίνια στην ομάδα, ενώ η άμυνα εσχάτως μπάζει από παντού. Στα αγωνιστικά από 2-3 απουσίες θα έχει η κάθε ομάδα. Πάμε με τον άσσο, ποντάροντας στην πρώτη φετινή νίκη της Ελαζιγκ. 

Καλή τύχη.