Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΕΛ ΜΠΟΣΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ EURO

Στο καλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής στη διοργάνωση κυρίως στο β ημίχρονο, όπου υπήρχε πλούσιο θέαμα, η Ισπάνια έμεινε στο 1-1 με την Ιταλία με τον Ντελ Μπόσκε να κάνει εγκλήματα. Δε ξέρω τι όνειρο είδε και έβαλε τον Φάμπρεγας ως φορ. Άφησε στον πάγκο τόσο τον Τόρες όσο και τον Γιορέντε και τον Νεγρέδο. Και αυτά τα έγραφα στο twitter όταν είδα τις 11αδες. Η Ιταλία στο 61' πέτυχε το γκολ με τον Ντι Νατάλε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ύστερα από φοβερή ασιστ του Πίρλο. Απάντησε στα καπάκια στο 64' η Ισπανία με εκπληκτική κάθετη του Σίλβα στον Φάμπρεγας.

Και από εκεί και ύστερα ο Ντελ Μπόσκε, που είχε μείνει Παυλόπουλος στον πάγκο, δεν κουνιόταν δεν έκανε κάποια διορθωτική κίνηση. Με το που γίνεται το 1-1 βγάζει τον Σίλβα, που ήταν από τους καλύτερους παίχτες της Ισπανίας και αρκετά δραστήριος για να βάλει τον Χεσούς Νάβας. Ενώ στο 74' ξύπνησε και αποφασίζει να βάλει φορ μέσα και βάζει τον Τόρες αντί του Φάμπρεγας αλλά όπως λέγανε και πολλοί στο twitter έβαλε λάθος Φερνάντο μέσα, έπρεπε να βάλει μέσα τον Γιορέντε. Και αν είχε βάλει τον Γιορέντε δε νομίζω να έχανε τις ευκαιρίες του Τόρες. Παρά ταύτα με τον Τόρες μέσα η άμυνα της Ιταλίας εκτέθηκε αρκετές φορές με τον Τόρες να σπαταλά 2-3 τρομερές ευκαιρίες. Αν έβαζε ο παραμύθας ο Ντελ Μπόσκε ένα φορ από την αρχή του παιχνιδιού θα το είχε πάρει το παιχνίδι. 

Όσον αφορά την Ιταλία, ήταν καλή έχασε ευκαιρίες. Ειδικά μία με τον Μπαλοτέλι όπου έφτασε απέναντι από τον Κασίγιας και δεν ήξερε τι να κάνει (!!!)  Και δεν είναι λογικό να έχεις Τζιοβίνκο στον πάγκο, Ντι Νατάλε στον πάγκο και να βάζεις μέσα τον Μπαλοτέλι. Επίσης όταν ο Παυλόπουλος ο Ντελ Μπόσκε αποφάσισε, να παίξει με φορ μπροστά φάνηκαν τα τεράστια κενά στην άμυνα της Ιταλίας. Ίσως υπήρξε και ο παράγοντας κούραση.