Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Όπως θα είδατε χτες για πρώτη φορά μέσα στο Euro δεν ανέβασα στήλη με εκτιμήσεις μιας δεν είχα καταλήξει κάπου. Από τη μία το Ιταλία Κροατία που ήταν αρκετά αμφίρροπο και η καλύτερη επιλογή ήταν το no bet και από την άλλη το παιχνίδι της Ισπανίας που ήταν πολλά με λίγα όπως αποδείχθηκε εξάλλου και ο φτωχός άσσος, δεν είχε νόημα. Το over είχε αξία και είχα παιχτεί από πολύ κόσμο, ήταν αναμενόμενο ότι θα έκανε ένα ξέσπασμά η Ισπανία. Σήμερα έχουμε τη δεύτερη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου όπου θα πάω με τα φαβορί.

114 2 2,00
Η Ουκρανία πέτυχε τεράστια σημασίας νίκη στην πρεμιέρα με τη Σουηδία χάρη στα δύο γκολ του μεγάλου της ηγέτη του Σεφτσένκο. Η Σουηδία αποδείχθηκε πολύ λίγη και η Ουκρανία παίζοντας με πάθος αντλώντας δύναμη και από το κατάμεστο γήπεδο κατάφερε και γύρισε πανάξια το παιχνίδι και πλέον κάνει όνειρα πρόκρισης. Από την άλλη η Γαλλία παγιδεύτηκε στη διπλή ζώνη άμυνας των Άγγλων και έμεινε στο 1-1. Ίσως κάπου και να βολεύτηκαν αφού και οι δύο ομάδες στα τελευταία λεπτά το φοβήθηκαν το παιχνίδι. Και αυτό φάνηκε από τις αργοπορημένες αλλαγές του Μπλαν. Η Γαλλία όπως έγραφα και τις προάλλες, διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ, παίχτες με τρομερή ποιότητα ειδικότερα από τη μέση και μπροστά διότι στην άμυνα έχει κάποια κενά. Αλλά από τη μέση και μπροστά η τριάδα πίσω από το Μπενζεμά μπορεί να ξεκλειδώσει την άμυνα της Ουκρανίας που δε νομίζω να είναι τόσο κλειστή όπως αυτή της Αγγλίας. Μη ξεχνάμε επίσης ότι η Γαλλία έχει και βάθος στον πάγκο, αν και εφόσον χρειαστεί. Θεωρώ ότι έστω και δύσκολα μπορεί η Γαλλία να πάρει τους τρεις βαθμούς, η Ουκρανία δεν έγινε ξαφνικά και η ομάδα φόβητρο επειδή κέρδισε τη Σουηδία. Σίγουρα πάντως η Ουκρανία θα παίξει με φουλ ψυχολογία, ενδεχομένως να πάρει και κάποια σφυρίγματα αλλά η ανωτερότητα της Γαλλίας είναι δεδομένη και πάμε με το διπλό.

Ειδικά στοιχήματα

Κόρνερ: Over 9.5 1,66

Χρέωση πρώτης κίτρινης κάρτας: Ουκρανία 1,83

Πιθανά Σκορ: 1-1, 1-2

Anytime scorer: Μπενζεμά (2,60)

115 2 1,95
Όπως έγραφα και πιο πριν, η Σουηδία με απογοήτευσε στην πρώτη αγωνιστική παρ ότι πίστευα ότι μπορούσε να ξεκινήσει με το δεξί τη διοργάνωση. Είχε τεράστια προβλήματα στην ανάπτυξη, υπήρχαν φορές που ο Ιμπραίμοβιτς γύρναγε πολύ πίσω στο κέντρο για να πάρει μπάλα και να δημιουργήσει παιχνίδι. Έτσι όμως δε γίνεται δουλειά. Από την άλλη η Αγγλία εμφανίστηκε όπως την αναμέναμε, ο Χόνγκσον κατάλαβε με τι ομάδα έχει να κάνει και κατέβασε την ομάδα με διπλή ζώνη άμυνας λες και έπαιζε με τη μικτή κόσμου. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, έκλεισε χώρους και πήρε δίκαια την ισοπαλία. Σήμερα το παιχνίδι είναι must win διότι αν δεν κερδίσει η Αγγλία κινδυνεύει να μείνει εκτός. Κάθε άλλο παρά σίγουρο έχω την επικράτησή της την τελευταία αγωνιστική με την Ουκρανία όπου πιθανόν να παίζεται η πρόκριση. Το αντίθετο μάλιστα. Συνεπώς αν η Αγγλία θέλει πρόκριση ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.

Ειδικά στοιχήματα

Πιθανά σκορ: 0-1, 0-2, 1-2

Κόρνερ: Under 10 1,83

Περισσότερες κίτρινες κάρτες: Σουηδία 1,83

Καλή τύχη.