Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

EKTIMHΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Αναρωτιέμαι ένα ο Χιούμελς, ο αμυντικός της Ντόρτμουντ είχε παίξει το χθεσινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στον άσσο, γιατί αλλιώς δε μπορώ να εξηγήσω τις δύο γκέλες που έκανε στα δύο πρώτα γκολ της Μαρσέιγ. Στο μεν πρώτο, γλιστράει (!!!) έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Ρεμί ανενόχλητος πλέον βγάζει ασίστ στον Αιγίου και κάνει το 1-0 ενώ στο δεύτερο γκολ κάνει κεφαλιά προς τα πίσω και ο Ρεμί αυτή τη φορά παίρνει το δώρο βγαίνει τετ α τετ και κάνει το 2-0. Η Ντόρτμουντ είχε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες αλλά και σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Κλοπ ήταν άτυχη.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού, δεν έχω να σχολιάσω και πολλά πράγματα αφού χτες δε κατάφερε να κερδίσει την ελλιπέστατη και με την αστεία άμυνα Άρσεναλ είναι άξιος της μοίρας του. Πλέον η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει αφάνταστα και το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη επέχει θέση τελικού. Αν κερδίσει τη Ντόρτμουντ τότε έχει ελπίδες ακόμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν χάσει, τα χάνει όλα και μένει Αθήνα. Τόσο απλά.

Σήμερα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη μάχη του Europa League με την ΑΕΚ να θέλει νίκη και μόνο νίκη κόντρα στη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Ρωσία κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν. Στα του στοιχήματος, μόνο τον άσσο της ΑΕΚ έχω ξεχωρίσει.

157 1 1,80
Η φετινή ΑΕΚ φαίνεται να είναι ή του ύψους ή του βάθους. Πολύ αλλοπρόσαλλη ομάδα. Το Σάββατο στη Τούμπα, ήταν επιεικώς τραγική. Στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 3-0 και πλέον αν σήμερα δεν κερδίσει, δε βλέπω τον Χιμένεθ να προλαβαίνει τη παρέλαση. Ήδη το κλίμα για τον ισπανό τεχνικό έχει αρχίζει και επιδεινώνεται επικίνδυνα. Θα μου πείτε φταίει μόνο ο Χιμένεθ ; Σαφέστατα και όχι, όταν οι ίδιοι (απλήρωτοι) παίχτες δε ξέρουν τι τους ξημερώνει. Κόντρα όμως στη Στουρμ Γκράτς τα πράγματα αλλάζουν. Οι Αυστριακοί που προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με την Αούστρια θα έχουν και σήμερα αρκετές σημαντικές απουσίες και πολλούς αμφίβολους. Θέλω να πιστεύω ότι θα το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ και θα κάνει τη πρώτη της νίκη. Ο άσσος έχει φορτωθεί αρκετά, με την απόδοση να έχει κάνει βουτιά κοντά στο 1,75.

Καλή τύχη.