Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς να έχουμε πάντως κάποιο μεγάλο παιχνίδι. Αφού υπενθυμίσω ότι σε λιγάκι στις 14:00, θα έχουμε live συζήτηση για στοιχήμα, πάμε στις προτάσεις για τα σημερινά παιχνίδια,

361 1 1,45
Δε χρειάζεται να κάνουμε ιδιαίτερες αναλύσεις, από τη μία η Καούντεμπιθ που στοχεύει στην απευθείας άνοδο βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση με την επίθεση της να πετά φωτιές πετυχαίνοντας τρία τέρματα ανά παιχνίδι και από την άλλη η νεοφώτιστη Άλμπιο Ρόβερς που θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό της πάλι στη Γ κατηγορία, έχει κάνει μόλις μία νίκη σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές. Νομίζω ότι εύκολα, δύσκολα θα περάσει ο άσσος. Οριακά αποδεκτό το 1,45, δεν είναι και για πολύ παραπάνω ο άσσος.

384 2 1,85
Επιτέλους ο Μοράτι απέλυσε τον Γκασπερίνι. Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Το κύκνειο άσμα για τον Γκασπερίνι ήταν η νέα ήττα, συνοδευόμενη από μία ακόμη άθλια εμφάνιση κόντρα στη Νοβάρα με 3-1. Ναι, ο Γκασπερίνι κατάφερε και έχασε ίσως από την πιο αδύναμη ομάδα της Serie A. Ο Γκασπερίνι ο οποίος έκανε συνεχώς πειραματισμούς, προσπαθούσε να παίξει με τρεις την άμυνα με αποτέλεσμα η άμυνα να θυμίζει παιδική χαρά. Στη θέση του ο πολύπειρος Ρανιέρι, που είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα και ίσως από τους λίγους προπονητές που μπορούν να επαναφέρουν την Ιντερ στο δρόμο των επιτυχιών. Όπως διαβάζω στη gazzetta.it, ο Ρανιέρι αλλάζει, και ορθώς πράττει το σύστημα σε 4-3-1-2. Με το επιθετικό δίδυμο να αποτελούν ο νυτεφορμέ Φορλάν με τον Πατσίνι. Εδώ που τα λέμε, δεν αποκλείεται και οι παίχτες να μην ήθελαν τον Γκασπερίνι. Μη ξεχνάμε και τη δημόσια κριτική που του είχε ασκήσει και ο αρχηγός Ζανέτι. Από την άλλη και η Μπολόνια απογοητεύει αφού ξεκίνησε με δύο ήττες αλλά τη Τετάρτη έκανε το μπαμ και πήρε την ισοπαλία μέσα στο Τορίνο επί της Γιουβέντους. Επειδή όμως το είδα το παιχνίδι η Γιουβέντους ήταν πολύ ανώτερη, είχε τις φάσεις για να κάνει το 2-1, παρ ότι έπαιζε από το τέλος του α ημιχρόνου με 10 παίχτες. Για να μην φλυαρούμε περισσότερο, νομίζω ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ η Ιντερ στο πρωτάθλημα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με το Ρανιέρι στο πάγκο.

388 1 1,75
Υπο φυσιολογικές συνθήκες σε ένα ντέρμπι σαν το Αούστρια Στουρμ δεν θα άξιζε να αγοράσει κανείς τον άσσο τόσο φθηνά. Ωστόσο, τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Στουρμ μας οδηγούν στον άσσο. Η Στουρμ Γκρατς θα κατέβει στο σημερινό παιχνίδι με 11αδα ανάγκης, αν μέτρησα σωστά τις λείπουν συνολικά 8-9 παίχτες. Ανάμεσα σε αυτούς οι δύο επιθετικοί της, ο βασικός τερματοφύλακας και ο καλύτερός της στόπερ. Η Στουρμ η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, μόλις δύο νίκες σε οχτώ αγωνιστικές σε αντίθεση με την Αούστρια που δείχνει να ανεβαίνει με παιχνιδι με παιχνιδι. Και η Αούστρια πάντως δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Πιστεύω ότι οι απουσίες της Στουρμ θα μετρήσουν και θα πληρωθούμε τον άσσο. Ήδη έχει πέσει ψαλίδισμα από τους book στον άσσο και η απόδοση έχει πέσει σε επίπεδα ΟΠΑΠ. Όσο περνά η ώρα θα γίνεται όλο και περισσότερο popular bet ο άσσος.

Καλή τύχη.