Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ

Υπάρχει μία σοφή ρήση, που λέει όπου φτωχός και η μοίρα του και νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στο Παναθηναϊκό. Και το ερώτημα είναι το εξής απλό, το βαρέλι έχει πάτο ή η κατρακύλα θα συνεχιστεί. Καθ αυτό το παιχνίδι, δεν έχω να σχολιάσω κάτι, όσα είχα γράψει μετά το παιχνίδι με την Οντένσε ισχύουν ακριβώς τα ίδια. Μένει να δούμε αν ο Φερέιρα έχει την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί και να πάρει τη πρώτη πτήση προς Πορτογαλία. Από τη πρώτη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό, έγραφα συνεχώς για τα λάθη του και υπό άλλες συνθήκες, αν υπήρχε διοίκηση, θα είχε πάρει ήδη την αποζημίωση του.

Προφανέστατα και δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος, την πρώτη και κύρια ευθύνη την έχουν οι α-μέτοχοι και φυσικά το Δίδυμο που έκανε ένα τεράστιο άνοιγμα στην ΠΑΕ, σκορπώντας χρήματα και τη κρίσιμη στιγμή εξαφανίστηκαν σαν τα ποντίκια. Και έχουν μείνει, πλέον οι οργανωμένοι να βρίζουν τον Βαρδινογιάννη γιατί, άκουσον άκουσον, δεν καλύπτει τις οικονομικές ατασθαλίες (για να το πω κόσμια)των άλλων. Λες και ο Βαρδινογιάννης είναι κανένα κορόιδο.

Όλο και πιο άρρωστη γίνεται η κατάσταση στον Παναθηναϊκό και μετά από κάθε παιχνίδι έχω βαρεθεί, να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Πολύ φοβάμαι ότι το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης, μπορεί να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις.
Και ο νοών νοείτο …

ΥΓ: Και για όσους αναρωτιούνται γιατί ενώ έχω ασκήσει πολύ σκληρή κριτική στο Φερέιρα και στον φετινό Παναθηναϊκό, πρότεινα το Χ2, η απάντησή μου είναι ότι, περίμενα έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Παναθηναϊκός με μία στοιχειώδη σοβαρότητα μπορούσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Ισραήλ. Λάθος μου ….