Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΜΕ ΟΝΤΕΝΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

1o παιχνίδι: 26-27 Ιουλίου
Ρεβάνς: 2-3 Αυγούστου

Με τους άπειρους Δανούς κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός, πολύ καλή η κλήρωση από τη στιγμή που απέφυγε τόσο την Τράμπζονσπορ όσο και την Ρουμπίν Καζάν. Η Όντενσε πέρσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από την Κοπεγχάγη που είναι μία κατηγορία μόνη της, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ΑΛΛΑ θέλει προσοχή. Ξεχωρίζουν οι Τζεμπά Τζεμπά, Ουτάκα και ο νεοαποκτηθείς Σκούμπο. Ειδικά ο Ουτάκα είναι πολύ καλός και ιδιαίτερα γρήγορος, σε κάποια παιχνίδια που έτυχε να τα δω. Λογικά θα είναι εκείνος που θα ταλαιπωρήσει και την άμυνα του Παναθηναϊκού, μαζί με το νεοαποκτηθέντα Σκούμπο από τη Ρόντα. 

Αν και εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει την Οντένσε και βρεθεί στη κλήρωση της 5ης Αυγούστου θα βρεθεί αντιμέτωπος με κάποια εκ των Μπάγερν, Άρσεναλ, Λυών, Μπενφίκα και Βιγιαρεάλ. Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο πιο βατός, αν υπάρχει αυτή η λέξη, αντίπαλος είναι η Λυών η οποία έχει αποδυναμωθεί με τη πώληση του Τουλαλάν αλλά του Μπαστός που κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει, μάλλον προς Αγγλία μεριά.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να βρεθεί στο γκρουπ των ισχυρών, αν και εφόσον η Μπενφίκα και η Ντιναμό Κιέβου αποκλειστούν από Τραμπζονσπορ και Ρουμπίν Καζάν, αντίστοιχα.