Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες, με την αντιπολίτευση και με τα πάσης φύσεως "παπαγαλάκια" είναι πραγματικά αξιοθρήνητο. Αντί να σκύψει η αντιπολίτευση πάνω στο πρόβλημα και να εμφανιστούμε ενωμένοι στις κρισιμότερες διαπραγματεύσεις των τελευταίων ετών, όπως γίνεται σε όλες τις άλλες σοβαρές χώρες, προσπαθούν με τον τρόπο τους να φοβίσουν τον κόσμο παίζοντας με τις λέξεις και με τη δήθεν χρεοκοπία και τη στάση πληρωμών. Ο δε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνεχίζει να λαϊκίζει και να υπόσχεται παροχές δεξιά και αριστερά. Από φταίχτης η παράταξη του θα γίνουν και σωτήρες τώρα. Ήμαρτον δηλαδή. Όλα για τη καρέκλα; Οι επόμενες μέρες είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο και τον Σαμαρά τον νοιάζει μόνο πως θα γίνει πρωθυπουργός, έστω και αν θα είναι πρωθυπουργός της δραχμής.

Όπως έγραψα και σε σχετικό κείμενο χθες το βράδυ (εδώ) σχετικά με την επιλεκτική χρεοκοπία και την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη, η επιλεκτική χρεοκοπία ΔΕΝ σημαίνει στάση πληρωμών, ΔΕΝ κινδυνεύουν οι καταθέσεις αφού έχει εξασφαλιστεί η ρευστότητα των Ελληνικών τραπεζών. Οπότε κλείστε τα αυτιά σας, στους παπαγάλους που παίζουν με τις λέξεις και με την άγνοια του κόσμου.

Μπορεί το betsecret να είναι ένα στοιχηματικό site αλλά τούτη τη περίοδο υπάρχουν σημαντικότερα γεγονότα που επηρεάζουν τη ζωή όλων μας. Και όντας Οικονομολόγος, όφειλα να πω κάποια πράγματα, τα οποία θεωρώ ότι είναι χρήσιμα.