Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΙΡΙΤΣ, ΠΑΚΣ, ΣΟΥΝΤΟΥΒΑ, ΓΚΑΓΚΡΑ, ΦΛΑΜΟΥΡΤΑΡΙ…

Ας το ξανά πω για χιλιοστή φορά, το πρώτο εικοσαήμερο του Ιουλίου προσφέρεται μόνο για διακοπές και όχι να ασχολούμαστε σοβαρά με το στοίχημα, για αυτό εξάλλου και δεν ανανεώνω σκοπίμως τη στήλη των εκτιμήσεων.

Σήμερα ας πούμε βλέπουμε ομάδες τύπου Ίριτς, Πακς, Σουντούβα, Γκαγκρα, Φλαμουρτάρι, Κετσκεμέτι, Βαράζντιν, Ισκρα Στάλι, Φλοριάνα, Γιουβενές Ντογκάνα, Πλιέβλια, Μπνέι Γιεχούντα Σαν Τζούλια (όχι την Αλεξανδράτου) και όπως είχα πει και πριν δύο βδομάδες στον πρώτο προκριματικό, το τι εστί η κάθε ομάδα από αυτές που συμμετέχουν σε αυτούς τους γύρους του Europa League, δεν το ξέρω και θα ήταν τουλάχιστον εσφαλμένο από τη πλευρά να αρχίζω να κάνω εκτιμήσεις για αυτά τα παιχνίδια. Και όσον αφορά τις πιο γνωστές ομάδες, που έχουμε μία εικόνα, οι αποδόσεις είναι μικρές και δεν αξίζουν πονταρίσματος.

Οπότε, και σήμερα δεν θα ασχοληθώ με το κουπόνι. Αν πάντως, όπως χτες, προκύψει κάποιο καλό σημείο, θα ανανεωθεί άμεσα και η στήλη με το Δυνατό σημείο ημέρας.

Το Σ/Κ που ξανά αρχίζει η Νορβηγία (Α και Β) αλλά κάνει σέντρα και η Β Γερμανίας ίσως να υπάρξει κάτι καλό. Για να σας είμαι πάντως ειλικρινής, ουσιαστικά σε κανένα δεκαήμερο από σήμερα όταν θα έχουμε το τρίτο προκριματικό γύρο σε Champions League και Europa, θα αρχίσουμε να μπαίνουμε σε full ρυθμούς. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι φέτος τα πρωταθλήματα ξεκινάνε πιο νωρίς, με τη Bundesliga για παράδειγμα να κάνει σέντρα τη πρώτη βδομάδα του Αυγούστου.