Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Η ΡΙΒΕΡ ! (pics)


Φαίνεται απίστευτο πως μία ομάδα σαν τη Ρίβερ, του ειδικού βάρους της Ρίβερ, υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, παίζοντας μπαράζ υποβιβασμού με τη Μπελγράνο, καθ ότι σήμερα δε μπόρεσε να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, μένοντας στο 1-1. Για όσους δεν ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Αργεντινής και για να καταλάβουν για τη είδηση μιλάμε, κάνοντας ίσως μία αδόκιμη παρομοίωση, είναι σαν να λέμε ότι υποβιβάστηκε ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός παίζοντας μπαράζ με κάποια ομάδα της Β' εθνικής.


Η Ρίβερ βέβαια τα τελευταία χρόνια έχει μία φθίνουσα πορεία και χρόνο με το χρόνο υποχωρούσε στην ειδική βαθμολογία. Φέτος ειδικά ήταν τραγική αλλά οι περισσότεροι ανέμεναν (μεταξύ αυτών και ο γραφών)  ότι σε ένα μπαράζ υποβιβασμού θα μετρήσει η φανέλα. 110 χρόνια ιστορίας είναι αυτά για τους "εκατομμυριούχους". Αλλά οι "εκατομμυριούχοι" ... χρεοκόπησαν !

Παρ' ότι η Ρίβερ μπήκε δυνατά στο σημερινό παιχνίδι και μόλις στο 6' ο Παβόνε έκανε το 1-0 εν τούτοις στο 56' έγινε το 1-1 και όπως ήταν φυσικό το Μονουμεντάλ πάγωσε. Μέσα στη παγωμάρα αυτή, η Ρίβερ 4 λεπτά αργότερα κερδίζει πέναλτι αλλά ο Παβόνε, το χάνει. Η Μπελγράνο παίζοντας ψυχωμένα και στα δύο παιχνίδια κατάφερε και ανέβηκε στη πρώτη κατηγορία. Το σημερινό παιχνίδι πάντως, στο κατάμεστο Μονουμεντάλ,  τυπικά δεν έληξε ποτέ καθώς δύο λεπτά πριν το 90', οπαδοί της Ρίβερ επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο και όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες απωθήθηκαν με μάνικες νερού από την αστυνομία.