Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ KΥΡΙΑΚΗΣ

Ταμείο η χθεσινή δυάδα με άσσο Άαλεσουντ (2,10) και άσσο Σολτ Λέικ (1,45). Είχαμε εντοπίσει τις λάθος αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ, για αυτό και αμφότερες τις κατέβασε ο ΟΠΑΠ. Γενικότερα νομίζω το χθεσινό κουπόνι λογικά πρέπει να κύλησε αρκετά καλά για το παίχτη. Ισπανία και Μεξικό κατέκτησαν αντίστοιχα το Euro Under21 και το Golda Cup. Η Ισπανία νίκησε εύκολα 2-0 την Ελβετία ενώ το Μεξικό σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και ενώ στο 28' βρέθηκε να χάνει με 2-0, το ημίχρονο έκλεισε στο 2-2 και στο δεύτερο ημίχρονο διαμορφώθηκε το τελικό 4-2 υπέρ των Μεξικανών. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου τα φαβορί επιβεβαιώνονται. Πάμε όμως στα σημερινά, όπου πάλι έχω επιλέξει μία δυάδα, με χαμηλή απόδοση είναι η αλήθεια, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι καλύτερο.

256 1 1,50
*Μπαράζ υποβιβασμού
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά, αν η Ρίβερ σήμερα δε κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά αποχαιρετά τη κατηγορία και του χρόνου θα παίζει στη δεύτερη κατηγορία, παρέα με τη Φέρο, τη Ινστιτούτο και τη Τσακαρίτα. Στο παιχνίδι της τετάρτης η Ρίβερ ηττήθηκε καθαρά 2-0 στην έδρα της Μπελγράνο, οι οπαδοί της μπήκαν μάλιστα εντός αγωνιστικού χώρου και το παιχνίδι διεκόπη για 20 λεπτά. Αν λοιπόν σήμερα δε κερδίσει η Ρίβερ, εκτιμώ ότι θα έχουμε φασαρίες στο Μονουμεντάλ. Είναι η πρώτη φορά φέτος που ασχολούμαι στοιχηματικά με τη Ρίβερ, αγωνιστικά ο άσσος δεν είναι για 1,50 αλλά όταν ζυγίσεις τα δύο ονόματα, προφανέστατα το 1,50 είναι too much.

262 1 1,50
Και εδώ το 1,50 του ΟΠΑΠ στον άσσο είναι από τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το Σιατλ , τα πηγαίνει πολύ καλά βρίσκεται στη τέταρτη θέση μετά τη χθεσινή νίκη του Σολτ Λέικ. Εντός έδρας μετρά (4-3-2) και προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Νέας Υόρκης με 4-2. Από την άλλη η Νιου Ίγκλαντ δε πάει καλά, σκοράρει με το σταγονόμετρο, έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και εκτός έδρας ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Προέρχεται από το 1-1 κόντρα στο Σικάγο όπου ήταν ελαφρώς καλύτερη. Είχε τις φάσεις για να πάρει τη νίκη. Στο Σιάτλ όμως δε νομίζω ότι έχει τύχη για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Καλή τύχη.