Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

HALA MADRID HALA MADRID !!!


Κατά γενική ομολογία, δίκαια κέρδισε η Ρεάλ στη παράταση τη Μπάρτσα. Οι παίχτες του Μουρίνιο μπήκαν αποφασισμένοι, παθιασμένοι για τη νίκη και το πρώτο ημίχρονο ήταν καθαρά δική τους υπόθεση. Η τριάδα των χαφ της Ρεάλ με Πέπε, Αλόνσο και Κεντίρα κέρδισαν τη μάχη του κέντρου με αποτέλεσμα να μην λειτουργήσουν οι γνωστοί αυτοματισμοί της Μπαρτσελόνα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πλήρη ανατροπή του σκηνικού με τη Μπαρτσελόνα να παίζει σαν Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ να μην έχει πλέον δυνάμεις να τη σταματήσει. Παρ όλα αυτά, έμεινε το 0-0, οι ομάδες πήγαν στη παράταση και ο Κρ. Ρονάλντο με κεφαλιά έστειλε στους έβδομους ουρανούς τους μπληγωμένους οπαδούς της βασίλισσας. 

Αναμφίβολα, το παιχνίδι το πήρε ο Special One, η κίνηση του να ανεβάσει τον Πέπε στα χαφ, που λέγαμε και χτες ότι ήταν ένα στοίχημα, δικαιώθηκε πανηγυρικά. Επίσης η κίνησή του να μην ξεκινήσει με κλασικό επιθετικό μπροστά, τύπου Μπενζεμά και Αντεμπαγιόρ, όπου όπως έχω πει κατ επανάληψιν, είναι ντροπή για τη Ρεάλ να έχει τέτοιους επιθετικούς τη στιγμή που έχουν περάσει από αυτή τη θέση, ονόματα και ονόματα, ήταν απολύτως σωστή και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των Μπλαουγκράνα. Από την άλλη ο Γκουαρντίολα, υπήρξε απλά παρατηρητής της αναμέτρησης. Επίσης και στο χθεσινό παιχνίδι, φάνηκε αυτό που έχουν διαπιστώσει πολλοί και το έγραψα και χτες ότι η Μπαρτσελόνα έχει χάσει πλέον τη φρεσκάδα της. Δεν παίζει αυτό το ποδόσφαιρο τύπου playstation. 

Υπό αυτές τις συνθήκες, δημιουργούνται άλλου είδους ενδιαφέρον στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού μέχρι στιγμής η Ρεάλ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και αναμένουμε να δούμε την αντίδρασή της Μπαρτσελόνα.

ΥΓ: Πάντως ο Pique βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της  Shakira ...