Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Εξ' αναβολής παιχνίδια και αγώνες κυπέλλων περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, όπου έχω επιλέξει μία δυάδα την οποία κάνει δεκτή και ο ΟΠΑΠ.

105 2 1,55
Η Μάντσεστερ Γ. προέρχεται από την ήττα και αποκλεισμό, το Σάββατο, στο κύπελλο κόντρα στη Σίτι (με γκολ του Γιάγια Τουρέ. Στο β ημίχρονο) ωστόσο η Λίβερπουλ έκοψε βαθμούς από την Άρσεναλ και πλέον η διαφορά είναι στο +6 για τους Κόκκινους Διαβόλους. Από την άλλη η Νιουκάστλ, βρίσκεται στη 10η θέση, ασχέτως του ότι απέχει μόλις έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού δε νομίζω ότι θα κινδυνεύσει. Εντός έδρας κινείται σε μέτρια επίπεδα (5-6-5),ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή της, ούτε και σήμερα το Νόλαν. Πολύ σημαντική απουσία. Στον αντίποδα επιστρέφουν Τιοτέ και Περτς. Αμφίβολος επίσης δίνεται και ο Αμεόμπι αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ του. Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ, είναι σε θέση να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Σεντ Τζέιμς Πάρκ, αφετέρου για να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο το δώρο της Λίβερπουλ και για να διασκεδάσει κάπως και τις εντυπώσεις από τον αποκλεισμό.

110 1 1,65
Καταρχήν ξεκινάω από την απόδοση του άσσου, η οποία είναι μακράν η χαμηλότερηπου κυκλοφορεί στην αγορά. Ο άσσος έχει ανέβει γύρω στο 1,90 στις περισσότερες εταιρίες. Η Κιντερμίνστερ, βρίσκεται στην έκτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη πέμπτη Φλίτγουντ που μπαίνει στη μπαράζ ανόδου. Η Κίντερ βέβαια έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, το σημερινό. Όπερ και σημαίνει πως εάν το πάρει, η διαφορά αυτομάτως πάει στο πόντο και έχει τη Φλίτγουντ εντός έδρας. Οπότε παίρνει αυτομάτως και το πάνω χέρι για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου. Το Σάββατο βέβαια με μία άσχημη εμφάνιση, έμεινε στο 1-1 με τη προτελευταία Ιστμπουρν Μπόρο. Ήταν η Τρίτη σερί ισοπαλία. Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες, ΑΝ θέλει να ανέβει. Η Ντάρλο από την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη, δε πέφτει δεν ανεβαίνει, είναι στην ένατη θέση και σήμερα θα έχει σημαντικές απουσίες. Ουσιαστικά έχει τελειώσει η σεζόν για τη Ντάρλο και το μόνο που ενδιαφέρει τους παίχτες της είναι ο τελικός του Τρόφι στο Γουέμπλει. Εν τούτοις, μου κάνει εντύπωση πως κάποιες εταιρίες ρίχνουν την απόδοση του διπλού. Δε ξέρω αν ξέρουν κάτι παραπάνω αλλά το παιχνίδι είναι must win για τη Κιντερμινστερ ή κερδίζει και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου ή το παραμύθι τελειώνει εδώ.

Καλή τύχη.