Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ - ΑΣΣΟΣ Η ΛΑΡΙΣΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Αν και δεν συνηθίζω να αναφέρομαι από τη παρασκευή για παιχνίδια του σαβ/κου καθ ότι πάντα περιμένω τα τελευταία νέα, ωστόσο θέλω να αναφερθώ στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Ηρακλή τη Κυριακή. Το κάνω από σήμερα διότι αν περιμένουμε μέχρι τη Κυριακή να το παίξουμε, πολύ αμφιβάλλω αν θα το βρούμε πάνω από 1,40. Ήδη έχει αρχίσει και πέφτει σχεδόν παντού η απόδοση του άσσου και κυμαίνεται γύρω από το 1,50. Μάλιστα σε δύο πολύ γνωστές εταιρίες στοιχημάτων το παιχνίδι απουσιάζει από τις επιλογές της superleague. Γιατί άραγε ; Ξέρουν κάτι ; 
Κακά τα ψέματα και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, είναι  το παιχνίδι της χρονιάς για την ΑΕΛ αν δεν νικήσει του χρόνου θα παίζει στα αλώνια της Β Εθνικής. Αυτό το ξέρουν καλύτερα αυτοί εκεί στη Λάρισα και σίγουρα δεν θα αφήσουν αβοήθητη την ομάδα. Άσσος. 

ΥΓ: Εννοείται ότι και αύριο και τη Κυριακή θα είμαστε πάλι μαζί με την ανάλυση των παιχνιδιών. Αυτό το σαβ/κο είναι από τα καλά ή για να είμαι πιο σαφής και πιο σωστός φαίνεται ότι είναι από τα  βατά σαβ/κα. Αυτό βέβαια θα το διαπιστώσουμε το βράδυ της Κυριακής.