Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ME “TANKE” SILVA ΣΕ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ Η ΒΕΛΕΖ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΔΟΙ !

Μεγάλη νίκη χτες για τη Βελέζ μέσα στην έδρα της Γοδόι Κρουζ με 0-4. Παρακολούθησα το παιχνίδι, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο πρώτος σκόρερ της Απερτούρα ο «Τάνκε» Σίλβα, που πέτυχε και τα δύο πρώτα γκολ της αναμέτρησης και άνοιξε (διάπλατα) το δρόμο για τη νίκη στη Βελέζ. Ήταν πολύ κρίσιμο το χθεσινό παιχνίδι για την Βελέζ καθώς σε περίπτωση ήττας, θα έμενε πίσω πέντε βαθμούς από την Εστουδιάντες. Τώρα η διαφορά παρέμεινε στο -2, και η Εστουδιάντες θα πρέπει να περάσει από την έδρα της Ρίβερ ώστε να παραμείνει στη πρώτη θέση. Στα του παιχνιδιού τώρα, στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πάνω κάτω με την άμυνα της Γοδόι να είναι αεράμυνα, είχαν ανέβει όλη μπροστά.
Έτσι στο 31' μετά από σέντρα από τα αριστερά του Μοράλες, ο Σίλβα πρόλαβε τον αμυντικό και έκανε το 0-1. Η παραπάνω φωτογραφία είναι από το πανηγυρισμό του Σίλβα. Μετά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 51' πάλι ο Σίλβα, στο ύψος της μεγάλης περιοχής εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο αμυντικός της Γοδόι δεν μπόρεσε να διώξει τη μακρινή μπαλιά, την έκλεψε και πλάσαρε το τερματοφύλακα και έκανε το 0-2.
Πριν καλά καλά προλάβει η Γοδόι Κρουζ να συνειδητοποιήσει τι έγινε, στο 60' ο Μοράλες μετά από έξοχη μπαλιά στη πλάτη της άμυνας βγήκε τετ α τετ και έκανε το 0-3. Κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος και απλά απέμενε το σφύριγμα της λήξης για να ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη νίκη. Στο 82' ο Κριστάλντο έβαλε απλά το κερασάκι στη τούρτα κάνοντας το 4-0.
Σίγουρα ο τεχνικός της Γοδόι Ασάντ δεν θα στεναχωρήθηκε καθώς είναι γέννημα θρέμμα της Βελέζ. Μάλιστα τη τετάρτη που μας πέρασε έπαιξε με τη φανέλα της Βελέζ σε ένα επετειακό φιλικό παιχνίδι.