Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

EKTIMHΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ update 12:56

Ένα στα δύο χτες καθώς μας πέρασε η Βιλερμπάν (1,75) αλλά η Σασουόλο (1,70) για ακόμη μία φορά απογοήτευσε και έμεινε στο 1-1 με τη Πιατσέντζα. Τώρα, το πόσο τυχαίο είναι ότι για ακόμη μία φορά που παίχτηκε πολύ ο άσσος της Σασουόλο δεν πέρασε είναι ένα άλλο θέμα. Ας πάμε όμως στα σημερινά,

378 2 1,45
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα σοκ στο 90, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ταξιδεύει απόψε στη Καβάλα με αποκλειστικό στόχο τη νίκη αφενός για να μην χάσει την επαφή με τη κορυφή και αφετέρου για να χρυσώσει και το χάπι από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Από την άλλη η Καβάλα τα πάει περίφημα και μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι δεν αποτελεί εύκολη λεία για καμία ομάδα. Ωστόσο θα έχει τρεις πολύ σημαντικές απουσίες. Θα λείψουν οι τιμωρημένοι Καρντόσο (10/0), Αμπντούν (12/0) και ο πρώτος σκόρερ Ονουάτσι (12/7). Αυτές οι απουσίες γέρνουν τη πλάστιγγα στη πλευρά του Ολυμπιακού. Διπλό.

379 1 1,75
Καταρχήν η Σεβίλλη είχε παιχνίδι τη Πέμπτη κόντρα στη Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία όπου έχασε με 4-2 αλλά κρατάει ακόμα τη τύχη στα χέρια της, όντας δεύτερη. Άρα σίγουρα υπάρχει κούραση. Εν συνεχεία, λόγω του καιρού και προκειμένου να φτάσει και να παίξει σήμερα κόντρα στη Βιγιαρέαλ οι Ανδαλουσιανοί ταξίδεψαν χθες με τρένο και με πούλμαν. Καταλαβαίνετε τη ταλαιπωρία τράβηξαν οι παίχτες της Σεβίλλης. Στα αγωνιστικά τώρα, βλέπουμε μία Βιγιαρεάλ να είναι σε εκπληκτική κατάσταση, να παίζει πολύ ωραία, εντός έδρας να μετρά 5-1-0, να προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στη Σαραγόσα με 3-0 και από την άλλη έχουμε μία Σεβίλλη, όπου δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της, έχει πολλά αμυντικά προβλήματα, προέρχεται από δύο εντός έδρας σερί ήττες με κακές εμφανίσεις κόντρα σε Μαγιόρκα και Χετάφε αντίστοιχα. Είναι φανερή η απουσία του Χέσους Νάβας στο δημιουργικό κομμάτι της Σεβίλλης. Πλήγμα βέβαια και η απουσία του Λουις Φαμπιάνο. Παίρνοντας όλα τα δεδομένα υπόψη μας, οδηγούμαστε στον άσσο. Ένας άσσος που παίζεται πολύ και πέφτει η απόδοση του από χτες.

394 goal/goal 1,50
Πολύ απλά πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Τόσο η Σοσιεδάδ όσο και η Μπιλμπάο έχουν σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια. Οι Βάσκοι εκτός έδρας έχουν φέρει 5 goal/goal σε 6 παιχνίδια.


Καλή τύχη.