Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE ΑΠΟΨΕ

Πράξη δεύτερη και τελευταία της φάσης των ομίλων για το Europa League, με τον ελληνικό εδνιαφέρον να στρέφεται σε Άρη και ΑΕΚ. Ο Άρης ο οποίος, απλά με μία νίκη με μισό μηδέν, θα αφήσει έξω την κάτοχο του κυπέλλου, την Ατλέτικο. Απίστευτο και όμως ελληνικό.
Η ΑΕΚ παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στη Ζενίτ και νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει και να βρεθεί και εκείνη στη κλήρωση της επόμενης φάσης. Χτες ο ΠΑΟΚ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και πήρε μία ιστορική νίκη – πρόκριση μέσα στο Ζάγκρεμπ. Μάλιστα το διπλό του ΠΑΟΚ κουβάδιασε πολύ κόσμο μιας και ο άσσος της Ντιναμό ήταν από τα hot σημεία της ημέρας.
Λεφτά έπεσαν, μιλάμε για χοντρά "πακέτα" στο διπλό του Παναιτωλικού, το οποίο πέρασε άνετα. Έγραψα και πριν το παιχνίδι, όσοι προλάβατε και το παίξατε έχει καλώς. Προσωπικά, την στιγμή που πήγα να πατήσω κλικ στην επιβεβαίωση, σε μεγάλη εταιρία στοιχημάτων, μου έβγαλε μήνυμα που μου έλεγε ότι ο αγώνας αυτός βγήκε από το σύστημα. Τι να κάνουμε;
Κατά τα άλλα, μας πέρασε το διπλό της Βιγιαρεάλ (1,85), που επίσης ήταν ένα σημείο που είχε πολύ παιχτεί και ανάγκασε τον ΟΠΑΠ να κατεβάσει δύο φορές την απόδοσή του, όπως το είχαμε προβλέψει από το πρωί.
Η Ντόρτμουντ από την άλλη έμεινε στο 2-2 και έχασε τη πρόκριση. Το παρακολούθησα το παιχνίδι στο SAT 1 Germany, η Σεβίλλη κατάφερε μέσα σε 4 λεπτά στο 31 και στο 35 να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 σε 2-1. Στο 49 η Ντόρτμουντ έκανε το 2-2, μπήκε ξανά στο παιχνίδι αλλά μέχρι εκεί. Εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι ο προπονητής της Ντόρτμουντ δεν ρίσκαρε. Δεν έβαλε από την αρχή ένα δεύτερο επιθετικό αφού με το 2-2 έμενε εκτός συνέχειας. Επίσης η Ντόρτμουντ δικαίως διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι αλλά η ουσία είναι ότι έμεινε εκτός συνέχειας. Αυτά όσον αφορά τα χθεσινά.
Στα σημερινά δεν έχω ξεχωρίσει κάτι το ιδιαίτερο και ενδεχομένως θα κινηθώ στο live. Και αυτό διότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι παντελώς αδιάφορα. Αν δεν κάνω λάθος, ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στον όμιλο της ΑΕΚ, του Αρη και της Λιλ. Τόσο ο άσσος του Άρη όσο και ο άσσος της Λιλ είναι σε πολύ μικρές αποδόσεις και θα περιμένω, όπως προείπα, να κινηθώ, αν κινηθώ, στο live.

Αυτά και για σήμερα.