Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Για ακόμη ένα Σ/Κ πρωταγωνιστής είναι ο καιρός. Έτσι λοιπόν πριν περάσουμε στις προτάσεις, επιβάλλεται να πούμε το δελτίο καιρού. Σύμφωνα με γνωστό μετεωρολογικό site, ο καιρός σε Αγγλία και Σκωτία χειροτερεύει μετά τη πρόσχερη βελτίωση της προηγούμενης εβδομάδας και έχουμε χιονόπτωση, θερμοκρασίες υπό το μηδέν και όπως ήδη θα είδατε έχουν αναβληθεί σχεδόν η πλειοψηφία των παιχνιδιών στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας. Στη Γερμανία έχουμε χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες αλλά επί του παρόντος δεν φαίνεται να κινδυνεύει κάποιο παιχνίδι. Στη Γαλλία τώρα, επίσης θα έχουμε χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές και τσουχτερό κρύο με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Να πούμε κλείνοντας, ότι και η Ιβηρική χερσόνησο έχει πρόβλημα με τον καιρό αυτό το Σ/Κ. Με σφοδρές βροχοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες και σε ορισμένες περιοχές ενδέχεται να χιονίσει. Πάμε τώρα στα στοιχηματικά,

140 1 1,40
Η Σάλκε, χωρίς είναι η αλήθεια, να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της έχει επιτύχει δύο σερί νίκες με Μπάγερν και Μάιντζ αλλά και τη πρόκριση στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει όμως τέτοια παιχνίδια σαν και το σημερινό να τα καθαρίζει έτσι ώστε να αρχίζει να ψαλιδίζει την απόσταση από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά και να κλείσει τη χρονιά με μία νίκη. Από την άλλη η Κολωνία χωρίς να είναι καλύτερη πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Άιντραχτ και παραμένει οριακά πάνω από ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα όμως θα έχει δύο σημαντικές απουσίες του Νοβάκοβιτς (11/5) και του Ποντόλσκι (16/4). Ειδικά του Ποντόλσκι είναι πολύ σημαντική. Λογικά η Σάλκε θα το πάρει το παιχνίδι, αλλά το 1,40 δεν με ικανοποίει ιδιαιτέρως. Ένας άσσος που είναι από τα popular bet της ημέρας, με την απόδοση του να κατρακυλά και πλέον να κυμαίνεται γύρω στο 1,45.

207 1 1,75
Μπάχαλο η κατάσταση στην Ανκαραγκούτσου που ουσιαστικά βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Τεράστια τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα από την αρχή της σεζόν, με την οικογένεια Γκιοκτσεκ να αποχωρεί (μάλλον) από τη διοίκηση αφού το πρωτοδικείο της Άγκυρας την Τετάρτη ακύρωσε τη πράξη αναγνώρισης της τωρινής διοίκησης ύστερα από μήνυση που υπέβαλε η αντιπολίτευση. Μετά από αυτή την εξέλιξη και αν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχουν ρυθμιστεί τα χρέη τότε 26 παίχτες θα μείνουν ελεύθεροι. Οι οποίοι παίχτες είναι απλήρωτοί. Όπως καταλαβαίνετε που μυαλό στους παίχτες για το αποψινό παιχνίδι. Ωστόσο, τα ίδια πάνω κάτω λέγαμε και τη προηγούμενη εβδομάδα αλλά η Ανκαραγκούτσου έκανε το μπαμ και κέρδισε τη Φενέρ με 2-1. Από την άλλη η Αντάλιασπορ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, ενώ ξεκίνησε καλά, μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές. Στην έδρα της, είναι πάντως αρκετά δυνατή αφού έχει μόλις μία ήττα σε οχτώ παιχνίδια. Νομίζω ότι είναι μία καλή ευκαιρία για την Αντάλιασπορ να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών κόντρα σε αυτή την ταλαιπωρημένη Ανκαραγκούτσου, που από Δευτέρα μπορεί να μην υφίσταται. Η απόδοση του άσσου έχει πέσει σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων, έχει φορτωθεί αρκετά και όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερο θα φορτώνεται. Αυτό με φοβίζει, διότι όπως λέει και ο φιλόσοφος λαός μας όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει.

145 goal/goal 1,45
Η Γουότφορντ σε 10 παιχνίδια εντός έδρας τα 8 ήταν στο goal/goal. Παίζει επιθετικά και νομίζω ότι αν σκοράρει η Πρέστον θα έρθει άνετα το goal/goal.

Καλή τύχη.