Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο … ΦΕΡΕΙΡΑ ! ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ !

Μία από τα ίδια και σήμερα ο παναθηναϊκός και φυσιολογικά ήρθε ακόμα μία ήττα. Και αναμενόμενο το ντου των οπαδών μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ένας παναθηναϊκός που για πολλοστή φορά δεν βλεπόταν, με τον Φέρειρα να βρίσκεται σε ένα κόσμο δικό του και οι αλλαγές του να είναι πραγματικά ακατανόητες. Του πήρε και τη ταυτότητα ο Τσιώλης καθώς είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Και τώρα τι δικαιολογία θα βρουν από τη ΠΑΕ; Πάλι ότι φταίει ο Νιόπλιας; Ειλικρινά περιμένω να ακούσω.

Και αν γιατί είμαι υπερήφανος σε αυτό εδώ το site, είναι ότι ήμουν από τους λίγους όπου από την αρχή της χρονιάς δεν τα έβαζα με το Νιόπλια όσο με τους παίχτες και τη διοίκηση. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που είχαν βρει τον εύκολο στόχο. Ερωτώ λοιπόν όλους αυτούς. Με το Φερέιρα τι διαφορετικό είδατε αφού για όλα έφταιγε ο Νιόπλιας; Και φυσικά θα ήταν παράλογο να αναμένουμε ότι μέσα σε ένα μήνα θα είχε μεταμορφώσει το παναθηναϊκό. Αλλά μέσα σε αυτό το μήνα, δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα. Το απόλυτο μηδέν. Για να μην πω ότι είναι και χειρότερος.

Όσο για το Φερέιρα τείνω πλέον να πιστέψω ότι η πορεία του με τη Πόρτο ίσως ήταν φωτοβολίδα, είχε και παιχταράδες. Φέτος από τη Μάλαγα τον έδιωξαν νωρίς νωρίς και κάτι ανάλογο ίσως συμβεί και εδώ αν η διοίκηση αποδειχθεί σοβαρή.