Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ !

Οι δήθεν Μεσσίες στα δύσκολα εξαφανίστηκαν. Πολλοί φίλαθλοι του παναθηναϊκού σήμερα αισθάνονται προδομένοι. Και όχι άδικα, διότι πίστεψαν σε αυτούς, πίστεψαν στο κάτι διαφορετικό αλλά κατά κάποιο τρόπο εξαπατήθηκαν. Ο κόσμος γενικότερα έχει τη τάση να παρασύρεται εύκολα, όπως και τότε με τα συλλαλητήρια. Δεν θα ξεχάσω εκείνη τη μέρα που ενώ πήγαινα στη Λεωφόρο, γυρνάγε και κόσμος και κοσμάκης από το συλλαλητήριο και το γήπεδο ήταν σχεδόν άδειο. Και ειλικρινά θα ήθελα να μάθω τι λένε όλοι αυτοί που έβριζαν την οικογένεια Βαρδινογιάννη τότε στο γήπεδο ;

Διότι όπως έχω γράψει πάμπολλες φορές με όλα της τα στραβά, ο παναθηναϊκός δεν έχει περάσει ΠΟΤΕ από διοικητικές τρικυμίες. Λάθη φυσικά έγιναν και πολλά μάλιστα. Κάποια εξ αυτών καταστροφικά αλλά όμως διοικητικά ο παναθηναϊκός δεν είχε πέρασε από τρικυμίες.

Κάτι που συμβαίνει τώρα διότι αν τη Πέμπτη μετά το Δ.Σ δεν ορισθεί πρόεδρος τότε τη λύση θα δώσει το πρωτοδικείο, που θα είναι και η απόλυτη κατάντια για το παναθηναϊκό. Εκτιμώ ότι δεν θα οδηγηθούμε σε τέτοια λύση. Κάποιος θα βρεθεί να παριστάνει τον «προεδρεύον». Όπως έγραφα και χτες, ΑΝ ο Βαρδινογιάννης επέστρεφε θα επέστρεφε ως θριαμβευτής. Και φυσικά είχα τονίσει το ΑΝ διότι όπως φάνηκε και χτες στο Δ.Σ, ο Βαρδινογιάννης δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει. Πλέον όπως καταλαβαίνεται αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.Ο παναθηναϊκός μοιάζει με καράβι που οδηγείται στα βράχια και αναζητείται ο καπετάνιος που θα γυρίσει το πηδάλιο και θα σώσει το καράβι.

ΥΓ 1: Τα 20 εκατ. ευρώ που βάλατε στο παναθηναϊκό κύριε Βγενόπουλε, αγοράσατε μετοχές τις οποίες ακόμα κατέχετε. Άρα δεν τα χαρίσατε.

ΥΓ 2: Αντιγράφω τους δύο τελευταίους λόγους όπου κατά την άποψη μου, ο Τζίγκερ οδηγήθηκε στο να χαρίσει τις μετοχές μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Τέταρτον, στριμώχνει το δίδυμο στη γωνία. Τόσο ο Πατέρας όσο και ο Βγενόπουλος δεν μπορούν να πουν όχι. Διότι πολύ απλά δεν μπορούν να βρουν κάποια δικαιολογία ώστε να αρνηθούν τη πρόταση τουΤζίγκερ. Αφού και τις μετοχές του τους τις χαρίζει και τη Παιανία τους κάνει δώρο για δύο χρόνια. Αν βέβαια στην περίπτωση που αρνηθούν τη πρόταση τότε ο κόσμος του παναθηναϊκού θα τους στείλει αδιάβαστους. Ιδού λοιπόν ιδού η Ρόδος και το πήδημα, για το δίδυμο.

Πέμπτον, ο Βαρδινογιάννης έκανε το colpo grosso. Πολύς κόσμος που τον έβριζε μέχρι χθες αρχίζει και αναθεωρεί τις απόψεις του. Μην ξαφνιαστείτε αν δείτε στο γήπεδο η μερίδα των οπαδών που τον έβριζαν να φωνάζουν υπέρ του. Πέρα από αυτό, ο Τζίγκερ κάνει μία ηρωική έξοδο διότι αν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, παρ ότι η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά, δεν ερχόντουσαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, μέσα σε ένα κλίμα διχόνοιας ο παναθηναϊκός κόσμος θα έβραζε και θα άρχιζαν πάλι τα συλλαλητήρια. Με ότι θα σήμαινε αυτό για το τέλος της οικογένειας από το παναθηναϊκό. Τώρα ουδείς μπορεί να του προσάψει κάτι, αφού και η ομάδα ενισχύθηκε και ΔΩΡΕΑΝ παραχωρεί τις μετοχές του. Είναι μεγάλο colpo grosso.