Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ

Από αλλού περιμέναμε να μας έρθει και από αλλού μας ήρθε. Με ανακοίνωση βόμβα ο Ανδρέας Βγενόπουλος γνωστοποίησε ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ώστε να γίνει κυρίαρχος της ΠΑΕ.
Μία κίνηση που ξάφνιασε πολλούς, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και σίγουρα έχει πολύ παρασκήνιο.. Το σίγουρο όμως είναι ότι προκαλεί εντύπωση το γεγονός οτι δεν δίνει κάποια εξήγηση για αυτή του κίνηση. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα γίνει. Ένα είναι το σίγουρο ότι ΑΝ ο Βαρδινογιάννης επιστρέψει, θα επιστρέψει κάτι σαν θριαμβευτής (επαναλαμβάνω ΑΝ θελήσει να επιστρέψει). Και όχι άδικα αν θέλετε την άποψή μου, διότι με όλα τα στραβά της η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν άφησε το παναθηναϊκό σε διοικητική αστάθεια. Αλλά αυτά θα τα δούμε εν καιρώ διότι το σκηνικό στο παναθηναϊκό είναι πολύ ρευστό και ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει το μέλλον. Διότι και η οικογένεια Βαρδινογιάννη, επαναλαμβάνω, δεν ξέρω κατά πόσο θέλει να κρατήσει το πλειοψηφικό πακέτο.

Αναλυτικά η δήλωση Βγενόπουλου

«Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιοδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω πληρώσει 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια και με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από παναθηναϊκούς διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για «ενότητα» και «συσπείρωση» που ξανάστήθηκε πλέον δεν με αφορά.

ΥΓ: Θέλω να πιστεύω ότι τις επόμενες 2-3 μέρες θα έχουμε μάθει και το παρασκήνιο.