Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2012 καθώς και τη τελευταία αγωνιστική των προκριματικών under 21 περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Με την εθνική μας που ξεκίνησε με το αριστερό μετά την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη με 1-1 κόντρα στη Γεωργία, να επιδιώκει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Κροατία για να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά μπάλα είναι και γυρίζει. Στοιχηματικά τώρα επειδή στο κουπόνι κυριαρχούν σημεία με πολύ μικρές αποδόσεις έχω επιλέξει μόνο μία δυάδα,

211 2 1,40

Λογικά χαμηλό το διπλό αφού πέραν της διαφορά ποιότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, το παιχνίδι έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Πολωνία είναι παντελώς αδιάφορη ενώ η Ισπανία μετά τη μεγαλειώδη νίκη κόντρα στη πρώτη Ολλανδία θέλει τη νίκη απόψε ώστε να μπορεί να διεκδικήσει τη πρόκριση ως η μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση.

108 2 1,85
Παρ ότι την Αγγλία κάθε άλλο παρά την εμπιστεύομαι ως ομάδα εν τούτοις σήμερα θα παίξω το διπλό. Μετά το κάζο του Μουντιάλ ο Καπέλο, προχώρησε σε ένα φρεσκάρισμα του ρόστερ σε μία προσπάθεια να επαναφέρει την ομάδα σε υψηλά στάνταρ. Έτσι βλέπουμε παίχτες στην αποστολή όπως ο Γουόλκοτ, ο τζανγκέλα, ο Γκιμπς, ο Κάρτον Κόουλ κ.α Τη Παρασκευή έκανε περίπατο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βουλγαρία νικώντας τη 4-0. Η είδηση όμως που συγκλονίζει την Αγγλία είναι άλλη και αφορά τον Ρούνει για τον οποίο αποκαλύφθηκε ροζ σκάνδαλο αφού … ξενοπηδούσε πληρώνοντας αδρά μάλιστα, 1400 ευρώ τη βραδιά και όπως φαίνεται ο γάμος του διαλύεται. Δεν ξέρω τι επίπτωση θα έχει αυτό στη ψυχολογία του Ρούνει, είναι ένα ερωτηματικό. Παρά ταύτα όμως πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το δύο στα δύο και να φύγει με το τρίποντο της νίκης μέσα στην Ελβετία.

Καλή τύχη.