Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Σε άλλα τέσσερα πρωταθλήματα έχουμε σέντρα αυτό το Σ/Κ, Ισπανία Α και Β, Σέριε Α και Σούπερλιγκ για την οποία όμως χτες είχαμε σέντρα με το Παναθηναϊκό να κάνει τη πρώτη γκέλα της χρονιάς εντός έδρας με τη Ξάνθη. Κακή εμφάνιση ιδιαίτερα στο β ημίχρονο με μία άμυνα να μπάζει από παντού και τα σέντερ μπακ να κουτουλάνε μεταξύ τους. Σε ένα ακόμη παιχνίδι που δεν έπαιξε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Επιστρέφουμε όμως στα του στοιχήματος όπου το κουπόνι πλέον γέμισε και πήρε τη γνώριμη μορφή του. Ήδη έχει ανέβει το αφιέρωμα για το Campionato το οποίο έγραψα σε συνεργασία με το φίλο μου τον Ιταλό ο οποίος να σας πω ότι θα είναι και αύριο μαζί μας με τις προτάσεις του για τα παιχνίδια της Ιταλίας. Για σήμερα έχω ξεχωρίσει τα ακόλουθα σημεία,

150 2 2,05
Η Μπλάκμπουλ είναι ο αδύναμος κρίκος της Premier League, το ρόστερ της είναι ένα επίπεδο παρακάτω. Για αυτό εξάλλου και οι μπουκ έδιναν μόλις 1,25 για τον υποβιβασμό της. Κάποιοι αναθεώρησαν τις σκέψεις τους μετά το 4-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Γουίγκαν όπου αρκετός κόσμος είχε πέσει πάνω σε αυτόν τον άσσο λες και η Γουίγκαν είναι καμία 10αρια κλάσεις πιο πάνω. Ωστόσο μετά ήρθε η εξάρα από την Άρσεναλ και τα πράγματα
Μπήκαν στη θέση τους. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το παρακολούθησα και είδα μία Άρσεναλ να κάνει πάρτι η δε διαφορά ποιότητας χαώδης. Η Φούλαμ από την άλλη, στα δύο πρώτα της παιχνίδια έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και το ζητούμενο πλέον είναι να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις της για να πετύχει το κάτι παραπάνω. Προφανέστατα είναι και πιο έμπειρη αλλά και πιο ποιοτική από τη Μπλάκμπουλ. Αν κάπου πρέπει να κάνει κάποιο διπλό είναι στο ανακαινισμένο γήπεδο της Μπλάκμπουλ. Διπλό λοιπόν, όχι στο κουτσουρεμένο 2,05 του ΟΠΑΠ αλλά στο 2,30 που κυκλοφορεί κατά μ.ο στις εταιρίες στοιχημάτων.

231 2 1,45
Η Σάλτσμπουργκ μετά την ήττα με 3-2 από τη Χάποελ στην Αυστρίας η υπόθεση πρόκριση είχε γίνει αρκετά δύσκολη. Παρ όλα αυτά μέσα στο Ισραήλ προηγήθηκε με 1-0 με αυτογκόλ εν συνεχεία ανοίχθηκε για να πετύχει το γκολ της πρόκρισης αλλά δέχθηκε εκείνη το γκολ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος και πλέον θα τη δούμε στο Europa League. Επιστροφή λοιπόν στις εγχώριες διοργανώσεις όπου θα επιδιώξει να ξεσπάσει κόντρα στη μακράν χειρότερη ομάδα της κατηγορίας όπου μετρά 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και φυσικά βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας.

233 over 1,55
Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι από δύο ομάδες που έχουν έφεση στο σκοράρισμα και η επιλογή των πολλών τερμάτων φαντάζει ως η πλέον λογική σε αυτό το παιχνίδι.

240 2 1,45
Ηρακλής Ολυμπιακός. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω κάτι στα όσα σκέφτεται ο καθένας μας.

Καλή τύχη.

ΥΓ: Όσοι ενδιαφέρεστε να διαβάσετε το αφιέρωμα της Bundesliga κλικάρετε παρακάτω: