Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ MLS

Αν και είχα πει και τις προάλλες ουσιαστικά το site θα επιστρέψει σε γνώριμους ρυθμούς τη πρώτη βδομάδα του Αυγούστου, για αυτό άλλωστε όλες αυτές τις μέρες μετά το τελικό του Μουντιάλ, δεν είχε ανανεωθεί η στήλη των εκτιμήσεων. Εν τούτοις επειδή ασχολήθηκα με το σημερινό κουπόνι, επέλεξα να επανέρθω και να πω δύο παιχνιδάκια που ξεχώρισα.

250 2 2,65 Χ 3,20
Σήμερα έχουμε πρεμιέρα για το Μεξικό, με τη φιλοξενούμενη Μοντερέι να θεωρείται κατά τους μπουκ εκ των καυτών φαβορί για το τίτλο και αυτό διότι η περσινή πρωταθλήτρια ενισχύθηκε με παίχτες όπως ο Οσόριο και ο Σουάζο. Αναμφίβολα είναι παίχτες ποιότητας που μπορούν να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα του Μανουέλ Βουσετίτς. Στον αντίποδα έμειναν κάποιοι παίχτες ελεύθεροι που όμως δεν θεωρούνται βασικοί. Από την άλλη για την Σαν Λουις ένα είναι σίγουρο, χειρότερα δεν γίνεται να πάει καθώς πέρσι τερμάτισε στο πάτο της βαθμολογίας. Στο μεταγραφικό παζάρι, πήρε κάτι παραπάνω από μία ντουζίνα παίχτες και αποδέσμευσε άλλους τόσους όπερ και σημαίνει ότι θέλει χρόνο για να δέσει. Διαφωνώ ευθέως με τις αποδόσεις των μπουκ που δίνουν φαβορί τη Σαν Λούις και το διπλό για μένα είναι άκρως δελεαστικό.

251 1,50
Ακριβώς από κάτω και μεταφερόμενοι λίγο πιο βόρεια στο MLS, το αήττητο Σολτ Λέικ εντός έδρας (6-2-0) δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από την Σίβας ΗΠΑ που εκτός έδρας μετρά πέντε ήττες σε οχτώ παιχνίδια. Ένα Σολτ Λεικ όπου τη προηγούμενη αγωνιστική χάλασε το αήττητο που έτρεχε επί 8 αγωνιστικές, χάνοντας εκτός έδρας από το Ντάλας με 2-0. Άσσος λοιπόν στο φτωχό 1,50.

Καλή τύχη.