Κυριακή 2 Μαΐου 2010

EKTIMHΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αρκετά καλά μας κύλησε η χθεσινή μέρα αφού είχαμε 3 στα 4 και χάσαμε μόνο τη Μπράιτον. Παιρνώντας στα σημερινά δύο παιχνίδια είναι αυτά που κλέβουν τη παράσταση το ένα είναι το Λίβερπουλ Τσέλσι και το άλλο το Λάτσιο Ίντερ. Και στα δύο το παρασκήνιο είναι έντονο. Πάντως , η σημερινή μέρα προσφέρεται για τα λεγόμενα τοκογλυφικά δελτία. Έτσι για σήμερα έχω ξεχωρίσει τα ακόλουθα σημεία.


329 2 1.80
Πέρα από το γόητρο η Λίβερπουλ δεν έχει να διεκδικήσει κάτι άλλο στο σημερινό παιχνίδι με τη Τσέλσι σε αντίθεση με τους Λονδρέζους όπου παίζουν ένα πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ προέρχεται από τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο τη Πέμπτη, ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη παράταση και άρα πέρα από τον αποκλεισμό οι παίχτες της Λίβερπουλ καλούνται να διαχειριστούν και τη κούραση που αναπόφευκτα υπάρχει. Οι οπαδοί της τώρα ζητούν για να το πούμε απλά και λαϊκά να κάτσει να χάσουν σήμερα διότι αν πάρουν βαθμό ή βαθμούς από τη Τσέλσι θα σημάνει ότι το πρωτάθλημα θα πάει στο Ολντ Τράφορντ. Οπερ και σημαίνει ότι η Μάντσεστερ θα έχει 19 πρωταθλήματα ένα παραπάνω από τη Λίβερπουλ, κάτι που βέβαια οι οπαδοί της δεν θέλουν να το δουν ούτε στο χειρότερό τους εφιάλτη. Και να μην κάτσει να χάσει η Λίβερπουλ το παιχνίδι πάλι στο διπλό γέρνει. Μία Τσέλσι που προέρχεται από την 7αρα επί της Στόουκ και μία Λίβερπουλ που χωρίς τον Τόρες μπροστά δεν βλέπετε. Η απόδοση του διπλού κυριολεκτικά κατρακυλά σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων και έχω τη βεβαιότητα ότι και ο ΟΠΑΠ θα ρίξει την απόδοση του διπλού.

345 2 1,40
Μετά την ήττα της Σιένα από την Ουντινέζε τη προηγούμενη Κυριακή με 1-4, η ομάδα του Μαλεζάνι και μαθηματικά πλέον υποβιβάστηκε. Έρχονται πολλές αλλαγές στην ομάδα, ο μέγας προπονητής Αλμπέρτο Μαλεζάνι είπε ότι αποχωρεί, ανοίγοντας μία παρένθεση θυμάμαι ότι όταν προσλήφθηκε ο Μαλεζάνι έγραψα "τωρα η Σιένα θα πέσει κατηγορία" όπερ και έγινε. Τον ζήσαμε στο παναθηναϊκό τον Αλμπέρτο και έχουμε άποψη. Από την άλλη η Παλέρμο είναι σε εκπληκτική κατάσταση και κυνηγά λυσσαλέα την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη τέταρτη Φιορεντίνα η οποία όμως χτες έχασε από τη Μίλαν όπερ μεθερμηνευόμενων εστί ότι σήμερα δίνεται μία χρυσή ευκαιρία στη Παλέρμο για να σκαρφαλώσει στη τέταρτη και προνομιούχο θέση. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Μίλαν με 3-1 και αν σήμερα γκελάρει και χάσει την ευκαιρία για έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ θα είναι άξια της μοίρας της. Λογικό το διπλό στο 1,40.

397 2 1,40
Εδώ ισχύει κάτι ανάλογο με το Λίβερπουλ Τσέλσι, αφού οι οπαδοί της Λάτσιο ζητούν επιτακτικώς από τους παίχτες της ομάδας τους να χάσουν σήμερα γιατί αλλιώς το πρωτάθλημα θα πάει στη Ρόμα η οποία χτες νίκησε τη Πάρμα στο Ταρντίνι. Όσοι ασχολούνται έστω και λίγο με το ιταλικό πρωτάθλημα ξέρουν τι σημαίνει η θανάσιμη κόντρα Λάτσιο και Ρόμα. Και αγωνιστικά να το δούμε το παιχνίδι θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων δεν υφίστανται. Οι νερατζούρι που προέρχονται από την επική πρόκριση μέσα στη Βαρκελώνη θα θελήσουν απόψε να καθαρίσουν και το πρωτάθλημα. Διπλό, έστω και στο 1,40.

401 2 1,40
Μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες. Από τη μία η Τσακαρίτα είναι αδιάφορη και υποβιβασμένη και από την άλλη η Εστουδιάντες κυνηγά το πρωτάθλημα βρισκόμενη στη πρώτη θέση με ένα μόλις βαθμό διαφορά από τη δεύτερη Αρχεντίνος. Πέρα από το γεγονός ότι η Εστουδιάντες θα έχει όλα της τα αστέρια στη σύνθεσή της, θα έχει και τη συμπαράσταση 6000 φίλων της. Διπλό στο εύλογο 1,40.

Καλή τύχη.