Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ Η ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ Update 12:20


Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Πριν μιάμιση ώρα περίπου κάποιοι λίγοι ωρομίσθιοι, αδιόριστοι εκπαιδευτικοί εισέβαλαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με αποτέλεσμα το δελτίο ειδήσεων να τελειώσει άρον άρον και η εκπομπή του Γ. Πολίτη με καλεσμένη την Υπ. Παιδείας να μην βγει ποτέ στον αέρα, εκείνη την ώρα γινόταν η μαγνητοσκόπηση. Η κατάσταση στην ΕΡΤ είναι εκρηκτική. Έχουν πιαστεί στα χέρια οι εργαζόμενοι με τους εκπαιδευτικούς, μάλιστα υπάρχουν και υλικές ζημιές, η Μαρία Χούκλη έχει αποκλειστεί στο στούντιο των ειδήσεων ενώ η Υπουργός Παιδείας φυγαδεύτηκε από τη πίσω πόρτα όπως και άλλοι δημοσιογράφοι που ήταν καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής του Γ. Πολίτη. Έχουν ήδη πάει τα ΜΑΤ αλλά οι εκπαιδευτικοί αρνούνται να φύγουν.

Η προσωπική μου αίσθηση ότι οι εκπαιδευτικοί αυτοί προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, που δρα πάντα με ανάλογες πράξεις. Προφανώς τα μέτρα της κυβέρνησης είναι και αυστηρά και άδικα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό αλλά δεν είναι η λύση αυτή και θέλω να ελπίζω ότι δεν αντιπροσωπεύει όλους τους εκπαιδευτικούς.

Κλείνοντας, διαβάζω στο πρώτο σε επισκεψημότητα blog στην Ελλάδα, να καλεί τον κόσμο σε ένα είδους αντάρτικου, οξύνοντας το κλίμα. Εμφανίζει περίεργα mail αναγνωστών και η προπαγάνδα καλά κρατεί. Λοιδορεί τους πάντες και τα πάντα σε μία προσπάθεια να "χτυπήσει" τη κυβέρνηση. Δυστυχώς όμως πλανώνται πλάνην οικτρά, ο κόσμος ξέρει ποιος είναι υπεύθυνος για τη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία.update 12:20 Άκουσα πριν απο λίγο τον εκπρόσωπο των καταληψιών στην εκπομπή Ανατροπή να μιλά περι κυβέρνησης Τσολάκογλου, γερμανοτσολιάδων και άλλα πολλά. Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λαφαζάνης μόνο που δεν χειροκρότησε την όλη σκηνή. Αυτοί είναι οι εκπαιδευτικοί που θέλουν να διοριστούν για να μάθουν στα παιδιά μας γράμματα; ΑΙΣΧΟΣ. Δεν μου έρχεται άλλη λέξη για να χαρακτηρίσω τα όσα είπε ο εν λόγω κύριος.