Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Τεράστια έκπληξη χτες ο αποκλεισμός της Ρεάλ δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση ειδικά όταν είδα το 1-0 μόλις στο 6΄ και αναρωτιέμαι τι θα λέει ο Πέρεθ που ξόδεψετο καλοκαίρι το μισό προϋπολογισμό της Ελλάδας για να φέρει στη Μαδρίτη παίχτες σαν το Κακά (που δεν θυμίζει σε τίποτα το Κακα της Μίλαν) τον Ρονάλντο, τον Τσάβι Αλόνσο κ.α Τα λεφτά που χάθηκαν από αυτόν τον άσσο είναι άλλο θέμα. Αν κάποιοι τη γλύτωσαν θα τους απέτρεψε η απόδοση του μόλις 1,25. Στο άλλο παιχνίδι η Μάντσεστερ διέσυρε τη Μίλαν με το βαρύ 4-0. Το σκορ νομίζω ότι τα λέει όλα. Σήμερα όμως έχουμε Europa League, και πάμε να δούμε μία τριάδα που έχω ξεχωρίσει.

164 1 1,65
Η Σπόρτινγκ τις τελευταίες 20 μέρες φαίνεται αναγεννημένη μετά δηλαδή το 3-0 και τη πρόκειση επί της Έβερτον. Έπειτα ακολούθησε το 3-0 επί της Πόρτο και τη Κυριακή η νίκη με 0-4 μέσα στην έδρα της τελευταίας και μακράν της χειρότερης ομάδας στη Πορτογαλία Μπελενένσες. Παρ όλες αυτές τις τόσο σημαντικές νίκες δεν έχω αλλάξει γνώμη για αυτή την ομάδα. Την θεωρώ μία μέτρια ομάδα που βασίζεται σε δύο παίχτες. Στον Μουτίνιο και στον Λίεντσον. Πριν από τη νίκη κόντρα στην Έβερτον όπου και τότε την είχαμε κοντράρει, και φάγαμε το κεφάλι μας, είχε να νικήσει από της 16/1. Λυπάμαι αλλά εγώ δεν πιστεύω σε μεταμορφώσεις. Από την άλλη, τι να πει κανείς για την Ατλέτικο ; Ομάδα με εκπληκτικό ρόστερ αλλά είναι μία ομάδα ή του ύψους ή του βάθους. Μπορεί τη μία να νικήσει τη Μπαρτσελόνα και την άλλη να χάσει από τη Μάλαγα. Εντός έδρας δε, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει νικήσει μόνο το παναθηναϊκό ! Στη Primera η έκτη θέση αποτελεί όνειρο θερινής νυχτός αφού απέχει 12 βαθμούς και κατά συνέπεια μόνο μέσω του Europa League και του κυπέλλου θα μπορέσει να βγει Ευρώπη του χρόνου. Παρ ότι όπως προανέφερα η αστάθεια αυτή της ομάδας είναι χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας, εν τούτοις θα πάω στον άσσο έστω και στο φτωχό 1,65.

170 1 1,60
Σε παρακάτω ανάρτηση εξηγώ για το προτείνω άσσο το παιχνίδι του παναθηναϊκού.

171 2 1,70
Η Νασιονάλ Ασουνσιόν κυριολεκτικά παραπαίει μετρώντας 5 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Libertadores. Είναι μία ομάδα με μόλις 5 συμμετοχές Libertadores και από την αρχή φαινόταν ότι θα αποτελέσει τον αδύναμο κρίκο του ομίλου. Ήδη τις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρά ισάριθμές ήττες. Και στη Χιλή δεν συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες της χώρας. Από την άλλη η Σάο Πάολο προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στην Ονσε Κάλντας τη προηγούμενη αγωνιστική και σίγουρα θέλει να ρεφάρει τους χαμένους βαθμούς. Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του κίπερ της του Ροζέριο Σένι. Σήμερα επιστρέφει στο πάγκο των τρικολόρ ο Ρικάρνο Γκόμεζ μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε. Ήδη η απόδοση του διπλού σημειώνει μεγάλη πτώση σε πολλές εταιρίες στοιχημάτων κάτω ακόμα και από το 1,75 του ΟΠΑΠ. Νομίζω ότι το διπλό είναι μία καλη περίπτωση.

Καλή τύχη.