Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ update 14:40

Καλημέρα, χάρη σε γκολ οφ σαιντ πληρώθηκε κόσμος και κοσμάκης χθες βράδυ. Και φυσικά αναφέρομαι στο δεύτερο γκολ της Μπάγερν στο οποίο ο Κλόζε είναι καθάρα (πιο καθαρά δε γίνεται) σε θέση οφ σαιντ. Η φιορεντίνα μάλιστα εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση – διαμαρτυρία για τη διαιτησία. Στο άλλο παιχνίδι η Πόρτο κέρδισε δίκαια την Άρσεναλ με 2-1, αλλά τα γκολ που δέχτηκε η Άρσεναλ είναι επιικώς γελοία. Δεν μπορεί να λέγεσαι επαγγελματική ομάδα και να δέχεσαι τέτοια γκολ. Παρακάτω έχω ανεβάσει τα στιγμιότυπα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, δείτε τα και θα καταλάβετε γιατί μιλώ περί γελοίων γκολ. Πάμε στα σημερινά όπου έχουμε τα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των 32, εκεί όπου ο παναθηναϊκός καλείται απόψε στο ΟΑΚΑ να βάλει το ευρωπαϊκό του κοστούμι και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει αφενός στη δύσκολη ρεβάνς στη Ρώμη και αφετέρου θα αναπτερώσει το ηθικό των παιχτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

168 1 3,00 Χ 3,10
Διαβάστε εδώ την ανάλυση του παιχνίδιου,

170 2 1,85
Παρ ότι η Χέρτα μπήκε με το δεξί στο δεύτερο γύρο ελπίζοντας σε κάτι καλό, η συνέχεια ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Με αποτέλεσμα να φιγουράρει στο πάτο της βαθμολογίας της Bundesliga. Πολλοί λένε ότι το Europa Leagueγια τη Χέρτα ίσως να είναι μία πολυτέλεια αλλά ο Φούνκελ δεν προτίθεται να ξεκουράσει παίχτες και τόνισε ότι η ομάδα του ενδιαφέρεται για το θεσμό. Κατά τη ταπεινή μου άποψη η Χέρτα θα έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα και όχι στο Europa League. Στον αντίποδα η Μπενφίκα απολαυάνει τη κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος και όπως δήλωσε και ο προπονητής της αναφερόμενος στο αποψινό παιχνίδι «θέλουμε να γράψουμε ιστορία στην Ευρώπη». Την Μπενφικά την έχω παρακολουθήσει πολλές φορές φέτος και μπορώ να πω ότι μου αρέσει σαν ομάδα, μου αρέσει το στιλ του παιχνιδιού της. Μάλιστα παρακολούθησα και το παιχνίδι με τη Μπελενέσες το Σάββατο όπου νίκησε με 1-0 χωρίς, είναι η αλήθεια, να πιάσει σπουδαία απόδοση. Προηγήθηκε στο 9΄ και εκεί νόμιζε ότι τελείωσε το παιχνίδι και μετά απλά κράτησε το σκορ έως τη λήξη. Δεν ξέρω αν όπως λέει ο Ζέσους η Μπενφίκα θα γράψει ιστορία, πάντως απέναντι σε αυτή τη Χέρτα είναι σίγουρα το φαβορί. Η απόδοση του διπλού κατρακυλά σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων ο ΟΠΑΠ βέβαια είχε φροντίσει από νωρίς και είχε πετσοκόψει το διπλό και δεν βρίσκω και εγώ το λόγω να διαφωνήσω με αυτή τη τάση. Το διπλό είναι ένα από τα πιο φορτωμένα σημεία.

172 2 2,05
Το 2,05 του διπλού είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί και λογικά ο ΟΠΑΠ θα ρίξει την απόδοση. Στις εταιρίες του εξωτερικού το διπλό βρίσκεται μέχρι και στο 1,85. Η Αλιάνσα πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 μέσα στο υψόμετρο των 3600 μ. της έδρας της Μπολιβάρ. Ένα παιχνίδι που είχα ξενυχτήσει τη προηγούμενη Τετάρτη και το είχα παρακολουθήσει και τη Πέμπτη είχα γράψει το πώς είδα το παιχνίδι (αναλυτικά εδώ) γιατί ήταν ένα παιχνίδι όπου είχε φορτωθεί πολύ ο άσσος ο οποίος δεν ήρθε ποτέ. Από την άλλη η Εστουδιάντες έδειξε από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο σκορπώντας την Χουαν Αούριτς στους 5 ανέμους νικώντας τη με το επιβλητικό 5-1. Στο πρωτάθλημα οι φοιτητές κατέβηκαν με τα δεύτερα και πάλεψαν στα ίσια το παιχνίδι και έχασαν δύσκολα με 3-2 από την Ιντεπεντιέτε. Λόγω απόδοσης και φυσικά της διαφοράς ποιότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων πάμε στο διπλό.

Καλή τύχη.