Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ …

Αναφέρομαι στο χθεσινό παιχνίδι Μπολιβαρ Αλιάνσα Λίμα, στο οποίο είχαν πέσει μεγάλα ποσά στον άσσο με την απόδοση του άσσου να κατρακυλά σε όλες τις εταιρίες ενώ και στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο της betfair είχε τραβήξει τζίρο ο άσσος περί τις 260,000 χιλ. ευρώ. Έκατσα και το παρακολούθησα τον εν λόγω παιχνίδι αφενός γιατί ήμουν ανάμεσα στους πολλούς που είχαν τιμήσει αυτόν τον άσσο και αφετέρου για να έχω άποψη. Η αλήθεια είναι ότι η Μπολιβάρ ήταν πολύ ανώτερη της Αλιάνσα έχασε ένα κάρο ευκαιρίες, σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού το γήπεδο κατηφόριζε επικίνδυνα αλλά όλες οι προσπάθειες των παιχτών της Μπολιβάρ σταματάγανε πάνω στο τερματοφύλακα ( ο εικονιζόμενος παρακάτω) της Αλιάνσα. Μιλάμε ο τύπος έπιασε τα άπιαστα ενδεικτικά να σας αναφέρω έβγαλε κεφαλιά στο γάμα από το ύψος του πέναλτι, κάτι σουτ από το μισό μέτρο, εκτινασσότανε, τάμα ήθελες για να του βάλεις γκολ.
Και φυσικα για πολλοστή φορά επαληθεύτηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και σε μία αντεπίθεση της Αλιάνσα 2 εναντίον 2 στο 72΄ ο ένας της Αλιάνσα πλαγιοκοπεί σέντρα στο πρώτο δοκάρι και όπου ο Jose Carlos Fernadez (ο εικονιζόμενος παρακάτω) προλαβαίνει τον αμυντικό και στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό.
Μετά από δύο λεπτά ο ίδιος παίχτης μετά από 2 απανωτα λάθη του εντερικού αμυντικού της Μπολιβάρ, κάτι σαν τα ζεϊμπέκικα του Καντέ, του πήρε τη μπάλα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2. Έπειτα η Μπολιβάρ ανέβηκε πολύ, μείωσε με πέναλτι στο 89΄ και δέχθηκε και τρίτο γκολ δύο λεπτά αργότερα. Και όλα αυτά τα λέω γιατί από πολλούς που δεν είδαν το παιχνίδι θα πουν ότι το στήσανε επειδή φορτώθηκε απίστευτα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρώ ότι δεν έγινε κάποια μαιμουδιά. Τώρα βέβαια αν με ρωτήσετε πως γίνετε στο Copa Libertadores οι εκπλήξεις να είναι πιο πολλές από τα φυσιολογικά αποτελέσματα, δεν ξέρω να σας απαντήσω.
Για αυτό και όπως θα έχετε δει οι φορές που έχουμε ασχοληθεί με τον εν λόγω θεσμό είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Είναι ένας θεσμός τον οποίο δεν παρακολουθώ και ως εκ τούτου δεν μπορώ να εκφέρω εμπεριστατωμένη άποψη.
Απλά το χθεσινό παιχνίδι , ξενύχτησα παρακολουθώντας το και απλά είπα τη γνώμη μου για να δείτε πως πολλές φορές χάνονται τα παιχνίδια.