Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΞΕΦΥΓΕ ΜΕ +5 Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ !


Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα δηλαδή την ήττα της Ρεάλ με 1-0 από τη Μπιλμπάο και τη νίκη της Μπαρτσελόνας με 4-0 επί της Σεβίλλης η ομάδα της Καταλονίας ξέφυγε με 5 βαθμούς από τη δεύτερη Ρεάλ.
Ξεκινώντας από το Μπιλμπάο Ρεάλ όπου και παρακολούθησα ,στα πρώτα 3 λεπτά είχε κανείς την αίσθηση ότι η Μπιλμπάο έπαιζε με τα Σούρμενα, δεν κάνω πλάκα, η άμυνα της Ρεάλ έμοιαζε να είχε μείνει στα αποδυτήρια. Γλυτώνει σε δύο απανωτές φάσεις με τη βοήθεια της τύχης και του δοκαριού και δέχεται το γκολ από κεφαλιά του Γιορέντε ύστερα από κόρνερ. Από εκεί και πέρα η Ρεάλ σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε και δοκάρι με το Μπενζεμά στο α ημίχρονο.
Αν κάποιος δεν ήξερε το Κακα θα έλεγε ότι αποκλείεται για αυτόν τον παίχτη να δαπανήθηκαν 90 εκατ. ευρώ για να μετακομίσει στη Μαδρίτη. Μιλάμε ότι ο παίχτης είναι τελείως ντεφορμέ. Καμία μα καμία σχέση με το Κακά που γνωρίζουμε. Έκανε κάτι σουτ και είτε κόντραραν είτε πήγαν κατευθείαν στα ball boy. Έπειτα σε ένα γύρισμα του Ρονάλντο, από το ύψος του πέναλτι, αμαρκάριστος, έστειλε τη μπάλα στα περιστέρια. Αυτά για το παιχνίδι της Ρεάλ.
Όσο για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνας δεν χρειάζεται να πούμε πολλά το σκορ μιλάει από μόνο του.