Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΤΕΛΟΣ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ !!!


Πριν από λίγο η ΠΑΕ παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την απόλυση του Τεν Κάτε. Καιρός ήταν. Πολύ άργησαν. Πλέον ο παναθηναϊκός γυρνά σελίδα. Όσοι διαβάζετε αυτό εδώ το site, πάντα φωνάζαμε για τα πολλά λάθη του Τεν Κάτε σε σημείο που να μας πουν εμπαθείς. Ασφαλώς και δεν μετανιώνω για τα όσα έχω γράψει, τώρα δικαιωθήκαμε όλοι εμείς που φωνάζαμε ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν φανερό ότι δεν έκανε. Πλέον την καθοδήγηση της ομάδας αναλαμβάνει ο Νίκος Νιόπλιας με βοηθό μεγάλο Κριστόφ Βαζέχα. Νομίζω εκφράζοντας τη πλειονότητα των φιλάθλων του παναθηναϊκού όλοι είμαστε αισιόδοξοι μετά από αυτή τη κίνηση και δεν νομίζω να υπάρχει οπαδός που θα τολμήσει να γιουχάρει ποτέ αυτούς τους δύο. Κλείνοντας, η ανάσταση ήρθε πριν τα Χριστούγεννα για τους φίλους του παναθηναϊκού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναικός για την απόλυση του Τεν Κάτε :
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι σε συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρόεδρος, κ. Νικόλας Πατέρας με τον προπονητή της ομάδας, κ. Χενκ τεν Κάτε, συμφώνησαν τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον προπονητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και για τη συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον.

Ο κ. τεν Κάτε δήλωσε: «Υπήρξε τιμή για μένα η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό και τα αποτελέσματα υποστηρίζουν το έργο μου. Έχω βάλει τα θεμέλια για την ομάδα. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με τη συνολική εικόνα, αλλά εγώ και οι συνεργάτες μου δώσαμε τα πάντα για την επιτυχία. Η απόφαση του προέδρου δεν θα επηρεάσει τη μεταξύ μας σχέση και τη φιλία που αναπτύξαμε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους και εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο».

Ακολουθεί η ανακοίνωση για τη πρόσληψη των Νιόπλια και Βαζέχα :
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Νίκος Νιόπλιας με συνεργάτη τον κ. Κριστόφ Βαζέχα.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Από σήμερα κιόλας πιάνουμε δουλειά και στόχος μου είναι να πετύχω με την ομάδα σαν προπονητής ό,τι και σαν παίκτης: να κατακτήσω τίτλους», δήλωσε ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του, ο Κριστόφ Βαζέχα επισήμανε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Παιανία. Η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει στην κορυφή και εκεί θέλουμε να την οδηγήσουμε».