Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Πολλά τα πρωταθλήματα που ρίχνουν αυλαία για το 2009 αυτό το Σαβ/κο, μεταξύ αυτών και η super league. Από την ερχόμενη βδομάδα και έπειτα, ως συνήθως, θα βολευτούμε με Αγγλία και Σκωτία. Ήδη στην Αγγλία και στη Σκωτία έχουμε πάρα πολλές αναβολές λόγω του χιονιά οπότε καλό θα ήταν πριν πάτε στο πρακτορείο, να ρίξετε μία ματιά στο κουπόνι της εταιρίες να δείτε τα παιχνίδια που έχουν αναβληθεί. Είμαι σίγουρος ότι θα αναβληθούν και άλλα. Δεν αποκλείω στο τέλος τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν να είναι περισσότερα από αυτά που θα γίνουν.

150 1 1,40
Η Σίτι προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα που συνοδεύτηκαν από κάκιστες εμφανίσεις. Μάλιστα σε αυτά τα δύο παιχνίδια δέχθηκε συνολικά 6 γκολ. Η κατάσταση στην ομάδα είναι τεταμένη, ο Χιουζ φαίνεται να μπορεί να τα βγάλει πέρα με όλους αυτούς τους αστέρες και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι η υπομονή των Εμίρηδων τελειώνει. Σήμερα επιστρέφει ο Μπέλαμι έπειτα από απουσία μίας αγωνιστικής λόγω τιμωρίας. Απέναντι όμως στην αδύναμε εκτός έδρας Σάντερλαντ όπου μετρά 6 ήττες σε 8 παιχνίδια τις δίνεται μία χρυσή ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες. Η Σάντερλαντ είναι φανερό ότι έχει ξεφουσκώσει, και έχει πάρει τη κατιούσα με μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Επίσης σήμερα θα της λείψει ο βασικότατος μέσος Τσάνα με τη θέση τυο να παίενρι ο Κάτερμολ όπου επανήλθε από το τραυματισμό του. Δύσκολα πάντως η αμυντική γραμμή της θα κρατήσει τους Αντεμπαγιόρ, Τέβεζ και Ρομπίνιο. Οπότε πάμε στον άσσο, αν και στο 1,40 δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια στοιχηματική αξία.

171 1 1,50
Ότι και να πεις για τη Στόκπορτ, λίγο είναι. Μία ομάδα δίχως αρχή και τέλος. Με τεράστια οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, με παίχτες να κάνουν απεργία και άλλοι να μην ενδιαφέρονται μιας και τον Ιανουάριο θα αποχωρήσουν πολλοί. Φυσιολογικό είναι κάτω από αυτές τις συνθήκες η ομάδα να μετρά 8 συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη η Τζίλιγχαμ που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, κάνει συμπαθητικές εμφανίσεις στην έδρα της είναι πολύ δυνατή μετρώντας 6-3-1 και απέναντι στην ουραγό Στόκπορτ της δίνεται η ευκαιρία να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ο καιρός.

720 2 1,75 (+0,5)
Η Ρεάλ η οποία μην ξεχνάμε ότι διαθέτει το υψηλότερο μπάτζετ στην Ευρώπη, προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ επί του παναθηναϊκού από την άλλη και η Ταού νίκησε άνετα την Ολύμπια και διεύρυνε το αήττητο σερί της. Σίγουρα σε ένα ντέρμπι τα προγνωστικά περιττεύουν και όλα μπορούν να συμβούν, ρισκάρω και επιλέγω το διπλό.

Καλή τύχη.